tysiące kościołów i ludzie żebrzący o chleb...
no i c🤬j ? wszyscy maja to w dupie żebrakow. ty sam pewnie też. wiec nie wiem w czym problem i po jaki c🤬j obraczac tym problemem klechow. uwazam, ze nawet te pedały nie mają obowiązku nikogo karmić. jak ktos jest glupi i nie ma pomyslu na siebie, to niech sie poniza i zebra albo zdycha. szanse ma kazdy - nawet i bezdomny. sorry za zejscie z tematu i prawienie moralow, ale powoli zaczyna mnie juz meczyc to wszechobecne przyjebywanie sie do kosciola o byle p🤬le. to sie staje nudne
I tu się mylisz. W religii rzymskokatolickiej istnieją Uczynki miłosierdzia względem ciała:
1. Głodnych nakarmić.
2. Spragnionych napoić.
3. Nagich przyodziać.
4. Podróżnych w dom przyjąć.
5. Więźniów pocieszać.
6. Chorych nawiedzać.
7. Umarłych pogrzebać
a oni się bogacą na tym.. jakim kosztem
I tu się mylisz. W religii rzymskokatolickiej istnieją Uczynki miłosierdzia względem ciała:
1. Głodnych nakarmić.
2. Spragnionych napoić.
3. Nagich przyodziać.
4. Podróżnych w dom przyjąć.
5. Więźniów pocieszać.
6. Chorych nawiedzać.
7. Umarłych pogrzebać
a ja mam wyj🤬e na nich i c🤬j wk🤬iają mnie te rumuny co są pod kościołami, na c🤬j tu przyjeżdżali jak żebrają... mniejsze bezrobocie byśmy przynajmniej mieli o połowę jakby p🤬lonych rumunów i żydach wyj🤬.
a ja mam wyj🤬e na nich i c🤬j wk🤬iają mnie te rumuny co są pod kościołami, na c🤬j tu przyjeżdżali jak żebrają... mniejsze bezrobocie byśmy przynajmniej mieli o połowę jakby p🤬lonych rumunów i żydach wyj🤬.
podpis użytkownika
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.