Oprócz tego co napisali ci wyżej, to ty tak serio? Domyśl się kretynie że nie bez powodu jest nagonka na RTVAGDLGBT czy jak to tam się zwie... Jakby żyli normalnie i nikomu k🤬sami przed oknami nie machali i cudzych dzieci w szkołach nie uczyli po swojemu edukacji seksualnej(pedofile) to nawet nikt normalny nie słyszałby o LGBT- jak dla mnie powinno być to od razu traktowane jako grupa przestępcza i wszelkiego rodzaje marsze itp od razu co najmniej pacyfikowane Dlaczego? Otóż to są przestępcy i chorzy ludzie... No 10-20% to pewnie małolaci z problemami nie mająca pojęcia o co w tym wszystkim chodzi, na pewno nie o równość i akceptacje.
Ty k🤬a tępy idioto nie jesteś normalny. Co to wgl ma wspólnego z LGBT? Mam w rodzinie osoby które są LGBT, żyją normalnie, pracują, do nikogo nie mają problemów a taki zawistny c🤬jek z sadola który ma pojęcie o czymkolwiek zerowe będzie próbował zrobić z nich jakichś potworów. K🤬a co nie ma własnego życia i próbuje zniszczyć je komuś innemu.
Jak by nie patrzeć to natura nie jest głupia. Radzi sobie z różnymi rzeczami, ewolucją itd. A teraz jakieś coś (ciężko stwierdzić czy to jeszcze jest sapiens, bo homo na pewno) twierdzi, że natura się myli. ZJEBY...
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.