Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ten raper to parodia hip-hopu Musiałem anulować subskrypcje prostoTV przez te c🤬jowe teledyski. Co kilka tygodni się ukazywały albo jego teledyski albo kawałki z płyty.
Kaen może i wygląda jak ciota. Ale trzeba być j🤬ym laikiem żeby porównać go do Eminema. Widzieliście jeden teledysk z Eminemem w dresie i już c🤬j - Kaen identyczny. Gość może i jest podobny ale do Sido. Nie jestem jego zwolennikiem ale ma ze 2 kawałki które można wrzucić na playlisyte.
Dla mnie "Kałen" zero zero i jeszcze raz zero... Tej jego "twórczości" jeżeli to można tak nazwać nie da się słuchać. Próbuje sobie więcej publiki zrobić dupami na teledyskach, bo sam swoim "rapem" gówno zdziała. Ale i tak gimbusy podjarane..