Bo motop馃がda w g艂owie zamiast m贸zgu..ma g贸wno m贸j drogi..
I dlatego 艂amie nogi.
A. Mickiewicz...
Od tego s膮 wysokie buty motocyklowe, ale po co, przecie偶 to w stuncie przeszkadza... Z reszt膮, stunt to na zawodach jest, a tutaj to wyczajne palenie g艂upa i popis贸wka.
podpis u偶ytkownika
I tak si臋 powoli 偶yje na tej wsi.Ooo patrzcie na tego w czerwcu na wakacje si臋 zarejestrowa艂 i jak wida膰 g艂upi g艂upot臋 dla wirtualnej aprobaty poch艂onie w ci膮gu chwili. Ciekawi mnie co ma w g艂owie taka sadystyczna sadolp馃がda z krwi i ko艣ci jak Ty? Wiemy ,偶e nie ma tam ju偶 m贸zgu i w艂asnej woli/zdania bo papla w k贸艂ko jedno i to samo jak cz臋艣膰 tych forumowych idiot贸w.
Ooo patrzcie na tego w czerwcu na wakacje si臋 zarejestrowa艂 i jak wida膰 g艂upi g艂upot臋 dla wirtualnej aprobaty poch艂onie w ci膮gu chwili. Ciekawi mnie co ma w g艂owie taka sadystyczna sadolp馃がda z krwi i ko艣ci jak Ty? Wiemy ,偶e nie ma tam ju偶 m贸zgu i w艂asnej woli/zdania bo papla w k贸艂ko jedno i to samo jak cz臋艣膰 tych forumowych idiot贸w.
.
Ooo patrzcie ten co ma p馃がd臋 mi臋dzy nogami si臋 wym膮drza. Od 12 lat pr贸bujesz sobie minete zrobi膰 ale ci nie wychodzi i wyrzucasz tu swoje brudne o艣lizg艂e emocje g贸wno 膰woku. Ka偶dy ma w g艂owie wi臋cej ni偶 ty nawet te Hindusy ra偶one pr膮dem.
Poza tym 偶eby z tob膮 prowadzi膰 jak膮kolwiek rozmow臋 to musia艂bym si臋 po艂o偶y膰, 偶eby by膰 na twoim poziomie.
Ooo patrzcie ten co ma p馃がd臋 mi臋dzy nogami si臋 wym膮drza. Od 12 lat pr贸bujesz sobie minete zrobi膰 ale ci nie wychodzi i wyrzucasz tu swoje brudne o艣lizg艂e emocje g贸wno 膰woku. Ka偶dy ma w g艂owie wi臋cej ni偶 ty nawet te Hindusy ra偶one pr膮dem.
Poza tym 偶eby z tob膮 prowadzi膰 jak膮kolwiek rozmow臋 to musia艂bym si臋 po艂o偶y膰, 偶eby by膰 na twoim poziomie.
Tak Ci臋 to pajacu zabola艂o ,偶e z podniecenia zacytowa艂e艣 a偶 dwa razy. Jak si臋 do kogo艣 zwracasz pisz膮c "Ci", "Ty" to pisz z du偶ej litery. 呕eby prowadzi膰 ze mn膮 rozmow臋 musisz si臋 najpierw pozbiera膰 i zainwestowa膰 w nauk臋 poprawnego pisania. Teraz uciekaj spa膰 bo jutro do szko艂y musisz wsta膰... wakacje si臋 ju偶 sko艅czy艂y.
P馃がdo o艣lizg艂a ..ka偶dym kolejnym wpisem pokazujesz jak jeste艣 s艂ab膮 istot膮. To ty pokazujesz jak bardzo ciebie to boli. Pisz膮c do mnie jeste艣 jak owsik zagrzebujacy si臋 w g贸wnie. Pisz膮c do ciebie nie zobaczysz du偶ego "Ci" i "Ty" bo nic nie znaczysz dla mnie i nie ujrzysz szacunku z mojej strony. Jak mia艂by艣 cho膰 troch臋 inteligencji w tym pustym dzbanie ,kt贸ry d藕wiga twoja szyja ..to by艣 si臋 domy艣li艂 偶e celowo pisze z ma艂ej litery zwracaj膮c si臋 do ciebie.
Id藕 teraz wyp艂acz si臋 w majtki kolegi i porztymaj go za siusiaka.