podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Ech k🤬a, za gnoja też parę razy wybiłem korki w domu. Piękne czasy, kiedy było się na tyle pop🤬lonym, że 230V i iskierki wydawały się zabawne. Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu, ale jak wspominam jaki byłem poj🤬y i beztroski przy pracy pod napięciem, to się dziwie że przeżyłem.
To ty do teraz poj🤬y jesteś i beztroski jak "Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu".Ech k🤬a, za gnoja też parę razy wybiłem korki w domu. Piękne czasy, kiedy było się na tyle pop🤬lonym, że 230V i iskierki wydawały się zabawne. Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu, ale jak wspominam jaki byłem poj🤬y i beztroski przy pracy pod napięciem, to się dziwie że przeżyłem.
To ty do teraz poj🤬y jesteś i beztroski jak "Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu".
To ty się specjalnie tym prądem kopiesz czy ki h🤬j?
![]()
Ech k🤬a, za gnoja też parę razy wybiłem korki w domu. Piękne czasy, kiedy było się na tyle pop🤬lonym, że 230V i iskierki wydawały się zabawne. Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu, ale jak wspominam jaki byłem poj🤬y i beztroski przy pracy pod napięciem, to się dziwie że przeżyłem.
Ech k🤬a, za gnoja też parę razy wybiłem korki w domu. Piękne czasy, kiedy było się na tyle pop🤬lonym, że 230V i iskierki wydawały się zabawne. Teraz niby do porażeń jestem przyzwyczajony z racji zawodu, ale jak wspominam jaki byłem poj🤬y i beztroski przy pracy pod napięciem, to się dziwie że przeżyłem.
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"