podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Na TikToka z takim syfem, a nie na sadola
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Na TikToka z takim syfem, a nie na sadola
Przepraszam użytkowniku. Niestety nie posiadasz żadnego tematu założonego na sadistic.pl więc Twoja opinia nic tutaj nie znaczy.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Niestety nie posiadasz żadnego tematu założonego na sadistic
Ktoś to opisze co on i p🤬lą ?
Dobra dobra, a o c🤬j chodzi ?
Mnie w latach 80siatycz ubiegłego wieku nie uczyli angielskiego w podstawówce. Ktoś to opisze co on i p🤬lą ?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrzepraszam użytkowniku. Niestety nie posiadasz żadnego tematu założonego na sadistic.pl więc Twoja opinia nic tutaj nie znaczy.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.A c🤬j wie o co mu chodzi. Często wrzuca gówno, do tego po angielsku. A jak ktoś coś napisze, to robi skrina profilu z czerwoną strzałką na zero tematów - tak jakby wrzucanie syfu miało być lepsze
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Dobra dobra, a o c🤬j chodzi ?
Mnie w latach 80siatycz ubiegłego wieku nie uczyli angielskiego w podstawówce. Ktoś to opisze co on i p🤬lą ?
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!No nie ma jak się przyp🤬alać o takie gówno