Odklejony, bo nie wspieram PROLIFE ? Ktoś tu z psychiatryka sp🤬olil.
Konfa za mocna weszła.
A ja jestem za aborcją prawaków, co poskutkuje jednocześnie eliminacją katoli w dłuższym wymiarze czasu
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znakiDobra miejsce na wrzucanie takich materiałów. Faktycznie na Sadistic wszyscy są PROLIFE i mają ołtarzyk grzegorza brauna u siebie na biurku.
Co jak co, ale byłem jestem i będę za aborcją. NIe taką, że zbiera się naklejki i za 12 w roku jest nagroda w postaci martwego płodu w formalinie, ale taka normalna do 3-4 miesiąca.
Piękny prawacki ból dupy. Aborcja była, jest i będzie i chu... z tym zrobicie. Tabletki bezproblemowo kupuje się z dostawą do PL więc prawackie tłumoki mogą sobie w wzajemnie obciągać kontemplując ból dupy. Ogólnie można zauważyć, że prawactwo mocno w odwrocie. Albo powymierali na covid (w sumie antyszczepinkowe sp🤬oliny to było głównie upośledzone prawactwo.) albo rodzice profilaktycznie odj🤬i ścierwa, by durne potomstwo nie przynosiło im wstydu.
Piękny prawacki ból dupy. Aborcja była, jest i będzie i chu... z tym zrobicie. Tabletki bezproblemowo kupuje się z dostawą do PL więc prawackie tłumoki mogą sobie w wzajemnie obciągać kontemplując ból dupy. Ogólnie można zauważyć, że prawactwo mocno w odwrocie. Albo powymierali na covid (w sumie antyszczepinkowe sp🤬oliny to było głównie upośledzone prawactwo.) albo rodzice profilaktycznie odj🤬i ścierwa, by durne potomstwo nie przynosiło im wstydu.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówjak nie chcesz aborcji to jej k🤬a nie rób j🤬e tępe pedofilskie prawaki