Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
W 3/4 sytuacjach nie było nawet blisko. Skoro filmik nazywa się "How to die on motorcycle" to czemu kamerka jest cały czas z motoru tego samego typa? jakoś nie zginął...
7 poty wyciska z tej biednej preclowej SV 650
dawcą miesiąca nie zostanie na takiej precl maszynie, frendzelki sobie może doczepić i na zloty pojezdzic
@tweak16 rozumiem że Ty latasz na Hajce? SVka to fajny motocykl, w sam raz do weekendowej jazdy. Nie każdy musi być dawcą na starej ZX10R z 1998. Niektórzy po prostu lubią polatać na dwóch kołach i nie robić z siebie kretyna
Kij mu w oko, p🤬lce jeżdżą jak poj🤬i żeby później się chwalić równie zj🤬ym kolegom jacy to nie są kozacy po wyprzedzili na trzeciego, czwartego i bóg wie co jeszcze. Powiem tak, jak taki idiota mi wymusi i przep🤬li mi się przez samochód na tej swojej kosiarce do trawy to jeszcze pójdę do niego do szpitala żeby mi oddał za błotnik i lakier. Nawet jak będzie w dwóch kawałkach.
szkoda, że jeszcze się tak perfidnie nie wyp🤬olił. Nie trawie takich pajaców, myślą, że są bogami na ulicy, ich linie/znaki nie dotyczą i wszystko im wolno. Banda pojebańców