podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Jaki wyjatek od reguly? Pedalarz widzi ze ciapaty dostawczak wjezdza mu na pas i powinna mu sie zapalic czerwona lampka...co robi pedalarz? Pedaluje jeszcze szybciej zamiast chamowac w obliczu poderrzanej sytuacji.....Dla mnie to potwierdzenie reguly.
Kiedyś w Eindhoven tak mnie jebnął typ fiestą na przejeździe rowerowym. Skończyło się dla mnie na potłuczeniach i rozj🤬ych małych zakupach. Ten jeszcze wylazł z auta i na mnie wydarł ryja...zgadniecie jego pochodzenie etniczne?
Potem zwyczajnie sobie pojechał.
Jakiś holender miał to zajście na rejestratorze i przekazał na psy. Nie wiem jak się to skończyło, bo mnie tylko raz przesłuchali, opatrzyli i szlus, nara.
Jaki wyjatek od reguly? Pedalarz widzi ze ciapaty dostawczak wjezdza mu na pas i powinna mu sie zapalic czerwona lampka...co robi pedalarz? Pedaluje jeszcze szybciej zamiast chamowac w obliczu poderrzanej sytuacji.....Dla mnie to potwierdzenie reguly.