@Szymszel , zamknij sie , ssij
![]()
podoba mi się, daję okejkę![]()
dystans to podstawa, a każdy, kto miast śmiechnąć buldupi w komentach z powodu cebuli, sam jest p🤬lonym cebularzem
onion i twoiojcowie jestescie zywymy przykladami sp🤬olenia sadistica . Tak sadtistic to teraz w wiekszosci gimbusy. teksty na poziomie( siij. daje okejnie smiechnac buldupi. Za samo uzywanie tak zj🤬ych slow admini powinni tutaj dawac ostrzezenia
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.K🤬a wszędzie to p🤬lenie o cebuli. O cebuli i dystansie do siebie tym razem konkretnie. Ponad tysiąc lat historii Państwa Polskiego (sam nie wiem czy to dobrze napisałem bo z jednej strony przymiotnik a z drugiej nazwa własna), na której kartach zapisaliśmy się wielkimi zwycięstwami, wieszczami znanymi na całym świecie, naukowcami wyprzedzającymi swoje czasy, dumą Polaka walczącego. A tu sobie za symbol obrali cebulę. Rozumiem, że to głupie żarty ale to już nie mogą być te sandałki ze skarpetkami? To mnie jakoś tak nie wk🤬ia.
Gratuluję autorowi dystansu do siebie. Też chciałbym go tyle mieć, ale jakoś duma mi nie pozwala....
KrisCFC napisał/a:
Z tego co tu wszyscy mówią, sadistic należy już od jakiegoś czasu do właściciela kwejka... także, nie mamy co liczyć na powrót czasów świetności sadola...biada nam, biada...