Przeżyłem podobną akcję, więc się podzielę
Lat temu kilka, 17 wiosen na liczniku, ciekawość manipulacji ludźmi, zawiodła mnie do firmy WPYCHAJĄCEJ na siłę MEGA ZAJEBISTE, chińskie szczoteczki do zębów, z których 80% nie działała, ale trik był psychologiczny, że AKURAT to jest Twój szczęśliwy dzień!

Bo zamiast w c🤬j, zapłacisz tylko 69zł, zamiast 300, drugi komplet i baterie gratis

Łaziliśmy po blokach z kolesiem, który był w tym naprawdę dobry. Rafał miał na imię. Nie ukrywam, duuuużo się od niego nauczyłem, co pomogło mi później w pracy jako PH. Ogólnie wygląda to tak: Najważniejsze jest pierwsze 30 sekund rozmowy. Wtedy wiesz, czy wepchasz, czy nie. Oczywiście jest do tego odpowiednio skonstruowana psychologiczna formułka (manipulacja na całego)
I tak łażąc po jednym z tych bloków, dzwonię dzwonkiem do mieszkania, otwiera dobra sucz, w szafloku, z ręcznikiem na głowie, prosto z kąpieli wyjęta. Suty sterczą jak wentyle od kamaza i pyta co i jak... No to ja z tą drętwa gadką, ta kumata to tylko się zaśmiała i pyta się, czy ją zerżnę, bo mąż jej nie daje satysfakcji. No k🤬a, jedna z życiówek. Nie ukrywam, byłem dobrze odj🤬y w garniaka itd... Nie wiele myśląc, stwierdziłem, że j🤬 ta naciąganą firmę, laskę pukałem przez 3 godziny, telefon dzwonił gdzie jestem, po wszystkim, zadzwoniłem, że rezygnuje i że wrócę sobie PKSem, jakieś 80 km... BYŁO WARTO...
PS. J🤬 NACIĄGACZY!