Do niektórych, zwłaszcza Polaków, bo na ich forum ruSSki tłuku jesteś, dotrze tylko to, że Europa bez ruSSkich bandytów, będzie wolna i spokojna
Daj spokój stary! Idioci wielbią Sowietów, którzy nam niewyobrażalne szkody i krzywdy wyrządzili. Podczas wojny i po. Za komuny niszczyli gospodarkę i inteligencje. Technikę tłumili i kradli. Jak ktoś lubi te zwierzęta jest nikim.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Weź lepiej swoje leki. Co tam u Ciebie zdiagnozowali? Schizofrenia?
Gdybyś znał jedno z dwóch - historię lub technikę, pewnie nie p🤬liłbyś od rzeczy.
Wiesz że AK 47 to tylko nazwa stosowana przez cioty? AKM, AKMS, AKMŁ. Widzę że przedawkowałeś Rambo.
Masz służbowego sucharka SU-2, wsadź sobie go w żyć i nie ucz ojca dzieci robić
Ja p🤬le, to jeszcz robią te suchary?. Za młodego w armii ( połowa lat '90) miałem nimi wypchane wszystkie kieszenie mora bo cały czas chodziłem głodny, nie mogłem się na początku przyzwyczaić do określonych godzin posiłków.
Ja p🤬le, to jeszcz robią te suchary?. Za młodego w armii ( połowa lat '90) miałem nimi wypchane wszystkie kieszenie mora bo cały czas chodziłem głodny, nie mogłem się na początku przyzwyczaić do określonych godzin posiłków.