Nagonka na fotoradary to jakiś owczy pęd - tak jak gimbaza nap🤬la na Policję, która po prostu przestrzega takiego a nie innego prawa.
Jak dla mnie wk🤬ienie na fotoradary bo ktoś "specjalnie czycha i kradnie pieniądze" to jakieś totalne nieporozumienie. Jest ustalone, że trzeba jeździć z daną prędkością, to znalazło się paru zawiedzionych - że nie może sobie bezkarnie złamać prawa "bo nikt nie widzi".
K🤬a, kozaki, jak was tak boli, że nie możecie zap🤬lać, to walczcie z prawem ustalającym takie a nie inne limity prędkości, a nie z fotoradarami... Nagonka na fotoradary to jakiś owczy pęd - tak jak gimbaza nap🤬la na Policję, która po prostu przestrzega takiego a nie innego prawa.
Nędza i tyle,
wk🤬iaja mnie takie filmiki, koleś myśli ze został bohaterem ? Wg. mnie zostałes upierdliwą k🤬ą z kamerą która utrudnia komuś prace. W tym przypadku był to strażnik miejski, rownie dobrze mogłeś postawić samochód przed drogowcami łatającymi drogę i szczerzyć do nich kły.
Bohaterem będziesz jak zamiast kamerowania i pyskatych odzywek, podejdziesz i p🤬lniesz w ten radar łomem, tak żeby już więcej go nie włączyli ani nei naprawili, wtedy zrobisz jakiś poźytek, może zanim wieś kupi im nowy to przez ten czas ludzie pojezdza spokojnie.
Nagrywaniam ich co zdziałałęs ?? że poszli łapać w inne miejsce ? bezsens
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.@pietryna, skoro można wyciągnąć 90-100, to udowodnij to odpowiednim organom ustalającym limity prędkości na drogach.
Niestety uległes manipulacji ryżego c🤬ja i oszusta, to jego MINISTER JUDE ROSTKOWSKI liczył założenia wpływów z fotoradarów przy planowaniu budżetu,
ehh czego oczekiwać od gimnazjum i ludzi oglądających Tv ;/
ps. nie jestem za pisem, bo smoleńsk