podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.J🤬y cebulak, ja mam źle to niech inni też mają, zamiast mieć odrobinę honoru i wysadzić się w sejmie, krzywdząc tych co tak go niby wyzyskują, to psuje dzień zwykłym ludziom i robi wokół siebie cyrk. C🤬j mu w dupę, mam nadzieję, że go udupią za to.
Kórwa, pajac kasuje 5-6000zł miesięcznie i jescze protestuje. Grzie k🤬a byli snajperzy, gdzie były czołgi.
Nie "dobry dziadek" tylko skończony idiota, jak mu jakość życia przeszkadza, to mógł się lepiej ustawić, a nie focha w środku miasta strzelać.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
A co, może mi powiesz, że tyle nie zarabiają? Mają więcej szmalu niż 90% społeczeństwa, a wykształcenie niższe pewnie też od co najmnie 90% ludzi.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...Lares co ty p🤬lisz ?? 6 tys miesiecznie jak ma wlasny samochod i to naprawde przy dobrych wiatrach. Siedze w temacie bo sam tak pracuje i wk🤬ia mnie takie p🤬lenie gosciu jest w pracy 9 godzin i pozniej jego czas wolny to jest kabina nic wiecej policz sobie ile godzin jest w domu a ile w kabinie i podziel te 6 tys to zobaczysz ile wychodzi na godzine. Zrób prawko zrob kurs na przewoz rzeczy ktory kosztuje teraz jakies ~4 tys przejdz badania i zacznij jezdzic zobaczysz jaki miód. Snajper powinien w twoja durna pale odstrzelić. C🤬j mnie strzela na takie komentarze w dupie byles i gowno widziales