Nigdy w życiu nie widziałem DJ tworzącego muzykę na żywo, wszyscy jak jeden mąż puszczają muzykę z playbacku
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.nie dla mnie taka łupanka, ale ktoś, kiedyś tutaj wrzucił w komentarze to nagranie i skomentował:
''Słuch, inteligencja przestrzenna, wyczucie taktu, zwinne łapy-już widzę jak ten śmieszek gra na launchpadzie. Nie mówię o samym tworzeniu dubstepu i jemu podobnych bo to nie prawdziwa muzyka która bazuje na zgrabnej wpadającej w ucho kompozycji ani inteligentnej warstwie wokalnej a jedyne walenie charakterystycznymi dźwiękami byle wstrzelić się jakoś w bit. Niemniej samo odtwarzanie tego czegoś na launchpadzie do łatwych nie należy''
i faktycznie coś w tym jest
Przecież gówno jakie uprawiają ci zasrani DJ-je nie można nazwać muzyką. Podobnie jak rap i hop-hop. Gówniany produkt dla debilowatego odbiorcy.
nie dla mnie taka łupanka, ale ktoś, kiedyś tutaj wrzucił w komentarze to nagranie i skomentował:
''Słuch, inteligencja przestrzenna, wyczucie taktu, zwinne łapy-już widzę jak ten śmieszek gra na launchpadzie. Nie mówię o samym tworzeniu dubstepu i jemu podobnych bo to nie prawdziwa muzyka która bazuje na zgrabnej wpadającej w ucho kompozycji ani inteligentnej warstwie wokalnej a jedyne walenie charakterystycznymi dźwiękami byle wstrzelić się jakoś w bit. Niemniej samo odtwarzanie tego czegoś na launchpadzie do łatwych nie należy''
i faktycznie coś w tym jest