K🤬a upadek obyczajów
![]()
Gdzie te czasy że kobieta była damą a na buziaka trzeba było sobie zasłużyć?
Jestem zbyt prawicowy na to co sie teraz wyrabia...
Tym laskom z filmiku koleś (zresztą też niezbyt trudny) powinien zapłacić jakieś drobne sumy,
może wtedy poczułyby się tak jak powinny.
Nikloon666, kujpa, a no prawda przecież nie ma nic złego w namiętnym całowaniu się z obcym facetem na ulicy ...
Rozumiem że jakby to były wasze partnerki to też nie byłoby to nic złego bo przecież ,,korzystają z życia'' i facet był kreatywny ... bo oblał się wodą?
Nie no spoko, w takim razie też się obleję i wyjdę na ulicę, może jakaś zechce się ze mną przespać dzięki mojej ,,kreatywności'', no przecież to nic złego i one tylko korzystają z życia...
Czyli na starość im odbija?![]()
Nikloon666, kujpa, a no prawda przecież nie ma nic złego w namiętnym całowaniu się z obcym facetem na ulicy ...
Rozumiem że jakby to były wasze partnerki to też nie byłoby to nic złego bo przecież ,,korzystają z życia'' i facet był kreatywny ... bo oblał się wodą?
Nie no spoko, w takim razie też się obleję i wyjdę na ulicę, może jakaś zechce się ze mną przespać dzięki mojej ,,kreatywności'', no przecież to nic złego i one tylko korzystają z życia...
Nikloon666, och ale mi pojechałeś...
No jeśli dla Ciebie nie ma nic złego w tym co one robią to spoko
Ja jakoś bym wolał żeby moja partnerka w przeszłości całowała się i sypiała z kimś kogo kochała a nie z kimś kogo spotkała na ulicy
No cóż, po co nam szacunek, w końcu trzeba ,,korzystać z życia''
Są tacy którzy wolą szanująca się partnerkę i tacy którzy mają w dupie, że całują się z innymi facetami z ulicy
No jak kto woli