Autor tej "akcji", czyli sprowokowania dziennikarza, to kretyn. Od razu widać, że to jakiś gimbus, wp🤬lą go do więźnia na dwa lata, zapłaci parę groszy grzywny i się k🤬a nauczy...Pojechał po wszystkich, po kibicach, po dziennikarzach i po tych niewinnych dzieciakach, bo finalnie obrazki jakie zobaczyły na tym turnieju nie powinny mieć miejsca a jednak miały i są niepodważalnym faktem.
Wielki k🤬a Hero, bo podważył wiarygodność gazety.
Kretynie powinieneś być dymany, bo wydaje mi się, że chodziło tylko o twój własny tyłek, żebyś zrobił karierę podobną do tego podp🤬lacza co Kręcinę w PZPN nagrał. Sorry ale nie udało ci się, takiemu debilowi jak ty powinno się zakazać korzystania z kompa do końca życia.
Oj ale Gówno Prawda specjalizuje się w tym. Pisali jak to kibole Legii straszyli dzieciaki z Polonii na meczu młodzików Legia-Polonia, jak było naprawdę? Kibice Legii dopingowali dzieciaki z Legii, młodzież w barwach Polonii miała spokój.
Kibole Lecha co roku kibicują w turnieju dzieciakom z młodzieżówki Lecha i co roku się ich za to chwali, że mogą się dzieciaki poczuć jak na prawdziwym meczu piłkarskim o czym sami mówią.
WYjątkiem jest ostatnie wydarzenie, jak kibole bodajże Lechii skopali dzieciaki z Arki, ale okazało się, że to też jakaś gównarzeria 15-sto letnia była, a nie żadna zorganizowana ekipa kibiców z Gdańska.
A jak GW manipuluje? Cóż, zauważyłem, że jak opisuje manifestacje nacjonalistów, to dziwnym trafem źle słyszy skandowane hasła (np. było hasło "precz z Brukselską okupacją", napisali "Precz z żydowską okupacją") ale zawsze perfekcyjnie usłyszy jakiś uszczypliwy komentarz anonimowego przechodnia, który akurat jest w okolicy pochodu i coś mówi pod nosem (każdy myślący wie, że to jest prywatne zdanie dziennikarza, ale nie może tego napisać, bo przecież jest "bezstronny").
I tak jestescie pajace, slodycze daliscie? Zajebiscie, szkoda tylko, ze jak zrobicie cos pozytecznego to musicie to rozdmuchiwac do kolosalnych rozmiarow, wielka mi k🤬a filantropia na pokaz. Jak rozp🤬olicie pol stadionu to tez wszystkiemu winne media, bo przeciez one was prowokuja! Nap🤬lacie sie po tych pustych lbach w imie klubu, ktory istnieje w celach zarobkowych, prezesi sie zmieniaja, zawodnicy przechodza dla kasy do innych klubow , a wy tepe barany widzicie w tym jakas ideologie. To nie sa lata 70-te i sport dla sportu, teraz jest tylko kasa. Przykro mi, ale bijecie sie i bronicie honoru mitu, ktory nie istnieje...
Sam nie trawie wybiorczej, ale nie sadze zeby zamieszczanie danych osobowych redaktora bylo w porzadku. Oni dostaja wytyczne z gory i musza pisac o rzekomym antysemityzmie, kibolstwie, nacjonalizmie etc. Wiekszosc ich tekstow jest podkoloryzowana do tego stopnia ze artykuly patrzac przez przyzmat tego zawieraja w sobie ziarenko prawdy i tone lgarstw, ale kibice tez nie sa swieci i po co ich rozjuszac publikujac dane redaktorzyny?