Up
UP,up
UP.up,up
Widze Januszowy bol dupy. Kupuje sie SUV-a np takiego merca GLC-GLE coupe Bo CIE STAC , a swoja droga kupujesz bo inne #rozowepaski tez pop🤬laja takimi kolubrynami wiec jak lubisz swojego dzieciaka. dzieci i prywatna cipe to kupujesz tez SUV zeby inny rozowy pasek nie zrobil ci z rodziny mielonych. Proste i logiczne jak budowa cepa. Jak ktos ma stuleje to trzeba zap🤬lac do chirurga zeby ogranal a pozniej do roboty a nie z p🤬dy strzelac ...
J🤬e biedaki...![]()
ps. Prosze mi nie p🤬lic o gwiazdkach NCAP bo kazdy kto chociaz raz przezyl wypadek wie doskonale ze te sztuczne gwiazdeczki mozna sobie wsadzic kolokwialnie mowiac w dupe. Fizyka to dz🤬ka ale jej nie oszukasz sztuczna gwiazdka. jak p🤬lniesz w osobowy samochod takim suvem to z suva wysiadasz a ludzi z osobowki zabiera karetka.... Tak to wyglada w praktyce. Jest tylko jeden warunek, kupujesz NOWE auto bez przygod... ale z kim ja rozmawiam , tutaj 99% ludzi jara sie starym 5 letnim rzechem z smiglem na masce ...
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonPfffff... HAhahahahahahhahahahaha...
O k🤬a no tego to się ni c🤬ja nie spodziewałem... HAHAHAHAHahhahahaha
Ja jebię... to GLC projektował chyba ten sam co pierwszą A klasę hahahahaha...
(pod)Ludzie dostali p🤬lca na suvy, tylko w 90% to kretyni nie znający podstawowych zasad fizyki. Te auta mają na tyle wysoko położony środek ciężkości, że każdy nagły unik czy to wyskakującego zwierzęcia/dziecka czy próbowania sił w szpanowaniu kończyć się będzie tak... Ludzie nie bądźcie debilami i kupcie sobie wygodne sedany/kombi chyba, że macie takie małe fiutki, że sedan nie jest w stanie go wydłużyć i trzeba kupić suva.