Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Gęsi to bardzo inteligentne ptaki, można je wiele nauczyć. Są też długowieczne ;]
Wystarczy, że jesteś pierwszym osobnikiem którego widzi pisklę gęsi i już traktuje Cię jak matkę
Wiem, bo mam
@yeahbakka
To się odnosi ogólnie do ptaków niestety mam inne doświadczenia. Od kiedy skończyłem 9 lat hodowałem papugi różne gatunki najpierw żeby mięć zwierzaka potem dla kasy i powiem tak. Dobrze wychowany ptak jest w porządku źle wychowany to prawdziwy wrzód na dupie. Ale każdy! każdy ptak to sk🤬ysyn jak mu się zechce to nawet najlepiej wychowany ptak dziobnie cię a jakie terytorialne to sk🤬ysyny to już w ogóle przyzwyczai się do ciebie ale twoje dziecko może zaatakować i to jest zasada do każdego ptaka bo ptaki mają małe mózgi mogą zanotować mało informacji da się je nauczyć mówić ale nie oduczy się ich instynktu.