podpis użytkownika
plotę bzduryJak bym wyhodował, bo wychowaniem to tego nie da się nazwać dorosłą sp🤬olinę umysłową palącą podpałkę do grilla, ciągnącą nosem granulki odświeżające powietrze czy wp🤬lające jakieś inne gówno to chyba bym się z rozpaczy pod pociąg p🤬lnął.
Tych kilku nieletnich ODROBINĘ tłumaczy cielęcy umysł nastolatka.
K🤬a ale o co ten cały szum? Kolejny temat zastępczy od dramatycznie c🤬jowej sytuacji gospodarczej w tym kraju? Dopalacze od kiedy się pojawiły czyli z tego co pamiętam 2009-2010 rok, cieszyły się największym zainteresowaniem wśród gówniarzy chcących być na siłe "fajnymi" i patologii, przecież w każdym k🤬a normalnym, polskim domu rodzice od najmłodszych lat powtarzają dzieciom żeby nie brać cukierków od nieznajomych więc nie trzeba być chyba jakoś zajebiście inteligentnym żeby zinterpretować to sobie po swojemu i po prostu nie zażywać żadnych gówien? Narkotyki, dopalacze i j🤬a marihuana, która tak k🤬a też jest narkotykiem to gówno dla kretynów.... Bezużyteczne ćpuny niech sobie p🤬lą dalej, że to tylko raz na jakiś czas na imprezkę hehe...
@frezarkacnc
Jesteś strasznym cymbałem wiesz?
W każdym polskim normalnym domu mówisz? - znam wielu ludzi, którzy używają narkotyków mając za sobą studia i dobrą pracę. Wiesz dlaczego? - bo chcą spróbować w życiu wszystkiego i korzystają z umiarem cymbale.
A marichuana? co ty o niej wiesz idioto? Nigdy w życiu nie miałem z nią do czynienia, ale nawet ja wiem, że jedne co stoi na drodze legalizacji, to gospodarka. A wiesz, że jak wp🤬lasz cukier albo wapń w ilościach hurtowych to też możesz sobie zrobić krzywdę? słowem - bo takim matołom trzeba jednym zdaniem - Marihuana jest dla ludzi odpowiedzialnych.
Mówisz, że na imprezkę od czasu do czasu? - nie wiem kto jest taką moralną padliną, że ci sie tłumaczy z tego co robi. Chyba że jesteś gimbem i ci się koledzy tłumaczą, żebyś się nie spruł starym
Czyli reasumując - zamknij mordę leszczu jak nie wiesz co mówisz.
Dziękuję za uwagę.