Śmieszą mnie wasze posty o tym, że nie możemy krytykować tej muzyki bo nie jesteśmy jej znawcami.... Kuuurwa czy tu trzeba być znawcą, skoro każdy kawałek opiera się na tym samym pierdzeniu, tysiącach bitów na minutę i jakiejś melodyjce z wieczorynki?
sosik, a Ty, czego słuchasz? Może też zacznę![]()
kawalek z gatunku psychodelic trance ktory bez elektrycznej gitary byl by c🤬jostwem
i mamy cos co z kapci wyp🤬ala
@up
@antybozia666
"Elektroniczne instrumenty muzyczne - grupa instrumentów muzycznych należąca do elektrofonów, w których dźwięk powstaje w drodze syntezy i dociera do słuchacza przez przetwornik elektroakustyczny. Sposób kontroli instrumentu jest bez znaczenia dla tej klasyfikacji."
"Wśród współczesnych instrumentów elektronicznych do niedawna potocznie stosowano podział na syntezatory i samplery, lecz obecnie, wskutek łączenia różnych rodzajów syntezy, nie jest on jednoznaczny. Instrumenty elektroniczne często sterowane są przez sekwencer zamiast muzyka. W dobie powszechnego wykorzystywania komputerów do produkcji muzyki powstał nowy rodzaj instrumentów elektronicznych - instrumenty wirtualne, czyli programy działające pod kontrolą sekwencerów pełniące rolę instrumentów muzycznych."
podpis użytkownika
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgodnie z zaleceniem przesłuchałem całość. I potwierdzam - bez gitary byłoby to c🤬jostwo. Powiem więcej! Z gitarą to też jest c🤬jostwo. Jakieś ŁuuuuuuUUUuuuUUuuUUuuUUUUuuUUuuuuuUUUu miauczy i miauczy ta gitara. Nudne strasznie. Powolne, jakby wykonawca był zmęczony. Aż musiałem się zdrzemnąć po przesłuchaniu.
Chyba Ciebie![]()
Jakieś jeszcze propozycje innych gatunków muzycznych? Pomóżcie, przecież nie mogę znów słuchać dubstepu! To dno!![]()
Wszystko c🤬j co piszecie, ja sie tylko zastanawiam co wam przeszkadza to, że ktoś tam sobie słucha czegoś innego niż Ty ? Przecież nie wciskają wam tego na siłe do uszu
![]()
Nie, nie o to chodzi, bo jak się widzi kolejny filmik o byle gównie, gdzie dodany jest dubstep to zaczyna wkurzać już.
wylaczam sie z tej rozmowy, z ludzmi ktorzy nie dopuszczaja zadnych nowosci do siebie i mysla ze wsztsko co brzmi inaczej jest zle nie ma sensu gadac. adios