@jatsko
Zle to rozumiesz. Twierdzisz ze ludzie słuchają muzyki bo jest ona modna. Poj🤬e troszkę. Ja przykładowo lubię iść po mieście mając na uszach słuchawki, które oddzielają mnie całkowicie od otoczenia, a z których płynie dubstep. Zajebiste uczucie. Albo przemierzać miasto nocnymi autobusami przy dźwiękach dubstepu. Mam wyj🤬e czy ktoś twierdzi ze ta muzyka mu nie odpowiada bo to jego zdanie ale jak ktoś wyskakuje z tekstem "dubstep to c🤬jstwo" jak jeden z dżentelmenów wyżej to mnie drażni. Zycze takiemu panu dogłębnej, analnej penetracji wielkim, czarnym, spoconym k🤬sem. Nie lubisz muzyki to nie słuchaj i tyle.
podpis użytkownika
Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.Moim zdaniem nie ma mody na dubstep, tylko jego hejtowania
Im bardziej po dubstepie pojedziesz tym wyżej stoisz w hierarchii ludzi któży nie mają o niej pojęcia
A tak w sumie to mam nadzieję hejterki, że wiecie iż większość ludzi słuchających tej muzyki ma wyj🤬e na wasze skromne zdanie ?
a i jeszcze coś powiem, skoro macie tak bardzo dubstep w dupie, to na cholere marnujecie czas nagrywając takie filmiki, skoro mogli byście w tym czasie posłuchać ,,waszej, niezaprzeczalnie prawdziwej, najlepszej muzyki" czyli nacpanych gości z gitarami z lat 70/80 jak kolwiek by sie nie nazywali ? Wyjdźcie z ciemnoty pseudotoleranci
![]()
a koleś nademną nawet poprawnie nie umie napisać nazwy, ale pojechał więc statystyki idą w górę![]()