K🤬a brzydki ten pies jak dupa po sraniu. Na c🤬j ludzie kupuja takie gówna z hodowli?
Ktoś powie: żeby pilnowal domu...
- k🤬a przy tych uposledzonych psach miesięczne opłaty na firme ochroniarską są tańsze. A ten pies to tak jak by gościa z zespołem downa wstawic na bramke w clubie.
Tutaj widać podręcznikowo, ze pies jest bezbronny, nawet w stosunku do zwykłego gołębia
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Brzydki to ty jesteś to raz. Na c🤬j to cię matka nie wypluła a szkoda.
Siersć ma pilnować domu. A jego wygląd zapewnia to że takie lamusy jak ty nawet do furtki nie podejdą bo się boją.
- k🤬a przy tych uposledzonych psach miesięczne opłaty na firme ochroniarską są tańsze. Tak tak oskarku, łochroniarze przyjadą albo nie przyjadą albo po 40 minutach jak już będzie po wszystkim. Edek i Ziutek emerytowani milicjanci co łacznie mają 135 lat...
Masz zespół downa ? Tak mi nie szkoda.
P.s Tak poważnie, te rasy to mutanty genetyczne, chorowite, wymagające ciągłej opieki weterynarza. Kupują je zakompleksieni ludzie.
A CzerstWybut po prostu nie lubię
Brzydki to ty jesteś to raz. Na c🤬j to cię matka nie wypluła a szkoda.
Siersć ma pilnować domu. A jego wygląd zapewnia to że takie lamusy jak ty nawet do furtki nie podejdą bo się boją.
- k🤬a przy tych uposledzonych psach miesięczne opłaty na firme ochroniarską są tańsze. Tak tak oskarku, łochroniarze przyjadą albo nie przyjadą albo po 40 minutach jak już będzie po wszystkim. Edek i Ziutek emerytowani milicjanci co łacznie mają 135 lat...
Masz zespół downa ? Tak mi nie szkoda.
P.s Tak poważnie, te rasy to mutanty genetyczne, chorowite, wymagające ciągłej opieki weterynarza. Kupują je zakompleksieni ludzie.
A CzerstWybut po prostu nie lubię