Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Moja ocena tego jest taka że Londyn to miejsce gdzie super auta są na każdym skrzyżowaniu i niestety... jak słyszy się dźwięk tych aut od rana do nocy można dostać k🤬icy.
Jeśli pisze ktoś pisze że lambo czi inny nowoczesny superbadziewiak nie hałasuje to chyba nigdy nie wiadział na oczy , sk🤬iel sie tak tłucze że aż żołądek wibruje jak sie stoi w promieniu 50 metrów, to samo miałem z ciężarówkami wszystko w domu mi wibrowało ale wytrzymałem te dwa lata budowy boiska.
Takie auta nie stoją na każdym rogu w Londynie.
Jeżeli ktoś decyduje się mieszkać gdzieś na WEST END to niech oczekuje hałasu do rana. Tam imprezy nie ustają i ludzie to wiedzą. Tak samo jest w innych "znanych" dzielnicach miasta.