tak wygląda życie bez ojca. Kabel od żelazka i by sie nauczył dyscypliny
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!samo dziecko nie wpadło na to, żeby kogoś nazywać j🤬ą szmatą, kiedyś moja koleżanka się skarżyła, że jej syn nauczył się przeklinać "cały czas siedzi i mówi 'peldolony", skąd się on tego nauczył p🤬lony!"
a skąd wiesz, że nie ma ojca, mnie się wydaje, że ma, od kogoś musiał się nauczyć nazywajć ją j🤬ą szmatą
samo dziecko nie wpadło na to, żeby kogoś nazywać j🤬ą szmatą, kiedyś moja koleżanka się skarżyła, że jej syn nauczył się przeklinać "cały czas siedzi i mówi 'peldolony", skąd się on tego nauczył p🤬lony!"
a skąd wiesz, że nie ma ojca, mnie się wydaje, że ma, od kogoś musiał się nauczyć nazywajć ją j🤬ą szmatą
Ludzie zejdźcie na ziemię.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!ty też zejdź na ziemię, odzywałeś się tak kiedyś do matki?... wątpię
ten dzieciak to patologia i jego rodzice to też patologia, nie nauczył się tego z internetu
pracowałam kiedyś z takimi "rodzicami", słyszałam i widziałam jak się odzywali do siebie nawzajem i do dzieci, a potem udawali, że nie wiedzą skąd dziecko ma takie odzywki, cudów nie ma
Nie, nie odzywalem się tak do matki ale znałem typa z mojego pokolenia gdzie ojca nie miał a stara mu do dupy wchodziła, nigdy złego słowa Grzesiowi nie powiedziała, ale za to on mieszał ją z błotem chociażby za to że c🤬jowy obiad według niego zrobila i że sie tego nie da jeść. Ale w komputerze siedział całymi dniami, więc powiedz nam tu od kogo myslisz sie nauczył tego?
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Ja bym nawet nie próbował karać czy się wykłucać z takim gnojem tylko od razu do domu dziecka i nara, niech tam sobie robi streamy, niech go sobie opiekuni ogarniają.
I bardzo dobrze! Tak to jest, jak zamiast wychowywać dziecko, to się tylko miskę z żarciem podsuwa i ma się je w dupie. Podrośnie, to jej jeszcze zęby powybija za wyłączanie komputera. J🤬a patologia.