podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Poj🤬e jest to w każdej religii że się małego c🤬jka chrzci żeby wychowywać go w swojej zj🤬ej wierze. A człowiek powinien decydować o tym czy chce być chrzczony, gdy jest dorosły. Tak to od małego się pierze mózgi i wmawia że istnieje jakieś coś co nas stworzyło i wgle k🤬a liż mi stopy.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Poj🤬e jest to w każdej religii że się małego c🤬jka chrzci żeby wychowywać go w swojej zj🤬ej wierze. A człowiek powinien decydować o tym czy chce być chrzczony, gdy jest dorosły. Tak to od małego się pierze mózgi i wmawia że istnieje jakieś coś co nas stworzyło i wgle k🤬a liż mi stopy.
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Poj🤬e jest to w każdej religii że się małego c🤬jka chrzci żeby wychowywać go w swojej zj🤬ej wierze. A człowiek powinien decydować o tym czy chce być chrzczony, gdy jest dorosły. Tak to od małego się pierze mózgi i wmawia że istnieje jakieś coś co nas stworzyło i wgle k🤬a liż mi stopy.
Czasu mało, zadań wiele...
Poj🤬e jest to w każdej religii że się małego c🤬jka chrzci żeby wychowywać go w swojej zj🤬ej wierze. A człowiek powinien decydować o tym czy chce być chrzczony, gdy jest dorosły. Tak to od małego się pierze mózgi i wmawia że istnieje jakieś coś co nas stworzyło i wgle k🤬a liż mi stopy.