podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Medyczna Marihuana jest TA艃SZA w aptece ni偶 u dilera ok 15-30z艂/g !
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Mam ubaw z internetowych s臋dzi贸w i prawnik贸w:
艁odbiero膰 prawo jazdy do ko艅co rzycio!
艂a艂to mu zobro膰!
do wienzienia na 艂o偶yowcie!
Ludzie jebnijcie si臋 w g艂owy.
Auto mo偶e nale偶e膰 do pracodawcy lub rodziny. Dlaczego oni maj膮 by膰 karania? Nie jeste艣my chinami, 偶eby ludziom zabiera膰 w艂asno艣膰 prywatn膮.
Prawa jazdy te偶 nikt nie ma prawa nikomu zabiera膰 do偶ywotnio bo prawo do jazdy samochodem jak dla mnie jest elementarnym prawem ka偶dego.. Mo偶na orzeka膰 zakaz prowadzenia pojazdu tylko czasowo w ramach 艣ci艣le okre艣lonych okoliczno艣ci.
Nieuchronno艣膰 kary, szybkie i bezwzgl臋dne jej na艂o偶enie dzia艂a wychowawczo i odstraszaj膮co.
Za takie wykroczenia go艣cie powinni nast臋pnego dnia stan膮膰 przed s膮dem i dosta膰 po 10000 z艂 grzywny.
Gwarantuj臋 wam, 偶e do ko艅ca 偶ycia b臋d膮 wzorowo prowadzi膰.
Nikt tu nie t艂umaczy ksi臋偶y pedofili , czy gej pedofil czy ksi膮dz j馃が pr膮dem jednych i drugich, ja te偶 do homosiow nic nie mam p贸ki nie staraj膮 si臋 wymusza膰 na spo艂ecze艅stwie specjalnych przywilej贸w za jakie艣 szemrane pieni膮dze na ulicach miast siej膮c zgorszenie i obra偶aj膮c czyje艣 uczucia religijne wzi臋tymi z dupy transparentami czy czyj膮艣 wra偶liwo艣膰 estetyczn膮 wyuzdanym ubiorem. Pedalstwo nigdy nie b臋dzie norm膮 i jako spo艂ecze艅stwo by nie cofa膰 sie cywilizacyjnie nie mo偶emy pozwoli膰 na coraz wi臋ksz膮 ofensyw臋 LGBT kt贸ra stara si臋 si臋ga膰 po dzieci w wieku przedszkolnym. Ja osobi艣cie bym ich nie kopa艂 na tych marszach, nie pochwalam te偶 takiego zachowania, ale rozumiem 偶e niekt贸rym nerwy puszczaj膮 jak te cioty wychodz膮 i z coraz wi臋kszym nad臋ciem i dezynwoltur膮 czy wr臋cz arogancj膮 staraj膮 si臋 wmawia膰 i poucza膰 spo艂ecze艅stwo jak si臋 powinno post臋powa膰 wobec nic, co im si臋 powinno da膰, jak si臋 powinno wychowywa膰 dzieci 偶eby kolejne pokolenia w og贸le nie stawia艂y sobie pyta艅 typu 'czy bycie homo jest normalne?' oraz innych natury spo艂eczno-kulturowej, 偶eby im w ogole przez my艣l nie przesz艂o takie pytanie, ba, 偶eby postawienie takiego pytania by艂o pi臋tnowane. Nic dobrego ten ruch LGBT nie przyniesie. Wszystkie te ruchy ideologiczne kt贸re wyr贸偶niaj膮 jedn膮 grup臋 spo艂eczn膮 spo艣r贸d innych gdzie艣 gubi膮 po drodze sens, szczeg贸lnie jak ich argumentacja czemu to robi膮 jest fa艂szywa, sterowana z g贸ry. Bycie homo nie b臋dzie normalne. Jak bycie trendowatym. Nie uczmy dzieci 偶e bycie trendowatym jest spoko. Uczmy 偶e trzeba umie膰 ich zrozumie膰, tolerowa膰, zaprasza膰 do spo艂ecze艅stwa je艣li s膮 odrzucani ale nie stara膰 si臋 prezentowa膰 tego jako co艣 fajnego. Nie twierdz臋 偶e od promocji pedalstwa na ulicach przyb臋dzie gej贸w i 艣wiat si臋 zawali艂, to tak nie dzia艂a, ale wt艂aczaj膮c do g艂贸w m艂odych jakie艣 nowe poj臋cia, nowe zasady, odsuwamy ich od poj臋膰 kt贸re ukszta艂towa艂y t臋 cywilizacj臋, kt贸re da艂y jej mo偶liwo艣膰 do wzrostu a偶 do obecnego momentu. Jest jeszcze tu kwestia co jest normalne z bo o t臋 definicj臋 rozbija si臋 cz臋sto rozmowa o tych ideologocznych sprawach: czy np. je艣li za 100 lat dojdzie do tego 偶e b臋dzie spo艂eczne przyzwolenie na to aby dzieci wsp贸艂偶y艂y z doros艂ymi albo 50% dzieci b臋dzie mialo wahania osobowo艣ci czy orientacji seksualnej to czy to b臋dzie obiektywnie ok? Mo偶e i b臋dzie. Bo zmieni si臋 spo艂eczny odbi贸r takich zjawisk, mechanizm ich powstawania b臋dzie spo艂ecznie akceptowalny itd. , b臋dzie to ok? Jest to filozoficzne pytanie wr臋cz. To 偶e b臋dzie to akceptowane to nie znaczy 偶e nie doprowadzi do nasilenia si臋 dewiacji, zwyrodnienia (kt贸re oczywi艣cie nie b臋dzie mia艂o swojej obecnej definicji), zaburze艅 to偶samo艣ci ze spo艂ecze艅stwo przestanie si臋 rozwija膰, ewolucja zawr贸ci, spadnie demografia i hmm wyginiemy? Mo偶e nie. Nie od razu. Musia艂oby si臋 to wszystko naprawd臋 rozhu艣ta膰 i kto艣 musia艂by w por臋 tego nie zatrzyma膰. Ostatecznie nie jestem jakim艣 te偶 zapalonym fajterem o bytno艣膰 ludzko艣ci na Ziemi bo ani homo sapiens dla Ziemi si臋 nie przys艂uguje wr臋cz przeciwnie, ale jednak jest to gatunek my艣l膮cy i warty tego by si臋 rozwija艂, 偶eby wszech艣wiat d膮偶y艂 do coraz szerszej samo艣wiadomo艣ci, zak艂adaj膮c 偶e jeste艣my potomkami tzw. Wielkiego Wybuchu a nie Boga. Ale je艣li Boga to tak samo - nie sam wszech艣wiat jest katalizatorem naszego poznania i rozwoju a zarazem i celem a B贸g kt贸ry je艣li nas stworzy艂 i da艂 nam plan do wykonania to bawmy si臋 w to 偶ycie i 偶yjmy aby poznawa膰 co jest na dalszych lewelach i wtedy - no c贸偶 j馃が Ziemi臋, idziemy po swoje. Zagalopowa艂em si臋. W ka偶dym razie podsumowuj膮c - ja tam bym tych LGBT tak nie promowa艂 bo tylko nieszcz臋艣cie z tego jakie b臋dzie.
Nie to, 偶ebym broni艂 tych kt贸rzy nie ust臋puj膮, ale czy syrena karetki nie powinna by膰 g艂o艣niejsza? Tutaj ewidentnie jest za cicha, bo nawet klakson karetki j膮 zag艂usza. Ostatnio cz臋sto spotykam karetki jad膮ce na kogutach, ale w og贸le bez sygnalizacji d藕wi臋kowej, lub z bardzo cichymi syrenami. Jak takie co艣 us艂ysze膰, gdy jeszcze masz muzyk臋 w aucie w艂膮czon膮?
Nie to, 偶ebym broni艂 tych kt贸rzy nie ust臋puj膮, ale czy syrena karetki nie powinna by膰 g艂o艣niejsza? Tutaj ewidentnie jest za cicha, bo nawet klakson karetki j膮 zag艂usza. Ostatnio cz臋sto spotykam karetki jad膮ce na kogutach, ale w og贸le bez sygnalizacji d藕wi臋kowej, lub z bardzo cichymi syrenami. Jak takie co艣 us艂ysze膰, gdy jeszcze masz muzyk臋 w aucie w艂膮czon膮?
Ja bie popieram ale rozumiem... Tak wlasnie zaczynal sie nazizm. Twoja wyrozumialosc skonczylaby sie gdyby Twoje dziecko dosta艂o kopa ba twarz bo jakiemus intelektualnemu biedakowi nie spodobalby sie kolor jego koszulki. Takimi tekstami sie ich legitymizuje, a oni chetnie z tego korzystaja. Otoz Polska nie jest krajem katolickim, kazdy ma prawo do swojego zycia i szczescia. Nikt nie powinien obrazac nikogo uczuc ale kazdy powinien miec prawo wyrazic swoje poglady. A homoseksualizm istnieje od powstania ludzkiego gatunku. A najbardziej przeszkadza tym, ktorzy sami maja jakies odchy艂y. Takimi akcjami jak w Bialymstoku robi sie tylko fejm srodowiskom lgbt- taka podpowiedz dla ludzi o jedynie slusznych pogladach i religii.
podpis u偶ytkownika
Jestem wstydliwy i si臋 tego nie wstydz臋