podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Medyczna Marihuana jest TA艃SZA w aptece ni偶 u dilera ok 15-30z艂/g !
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<Hipokryzja niekt贸rych u偶ytkownik贸w mnie przerasata. Kiedy naj馃がi sterydami i upchani w patriotyczne szaty troglodyci bij膮 spokojnych ludzi w Bia艂ymstoku to wszyscy si臋 tu k馃がa podniecaj膮 jak to oni dobrze robi膮 bo przecie偶 ci rycerze cn贸t wszelakich bronio nas przed lgbt. Ale jak ci sami troglodyci, tyle, 偶e ich zmotoryzowane oddzia艂y zachowuj膮 si臋 w taki spos贸b na drodze to uolaboga zabiera膰 prawo jazdy! Ot贸偶 nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez pary homo, uwa偶am, 偶e s膮 dwie p艂cie ale nic mi do tego kto kogo kocha czy z kim si臋 sypie. Jestem za wychowaniem seksualnym w szko艂ach i edukacji o dozwolonych czynno艣ciach doros艂ych wobec dzieci juz w przedszkolu (nie mam na my艣li masturbacji i innych farmazon贸w podnoszonych przez czarn膮 mafi臋). Naj艣mieszniejsze jest to, 偶e o lgbt najbardziej p馃がde dr膮 klechy, kt贸rzy sami nie chc膮 pokaza膰 dokument贸w dotycz膮cych pedofilii w ko艣ciele. Pomijaj膮c to, trzeba pamieta膰, ze nie ma drugiej takiej organizacji gdzie jest tyle gej贸w co w艣r贸d ksi臋偶y. Polecam ksi膮偶k臋 "Sodoma". Ale tylko tym, kt贸rzy maj膮 zdolno艣膰 wyci膮gania w艂asnych wniosk贸w. Gdyby Sebixy chcia艂y wybi膰 wszystkich gej贸w w Polsce, nie by艂oby Episkopatu. A to co na filmie jest pokosiem powszechnego pozwolenia na agresj臋. W PRLu za takie co艣 by k馃がa nie wsta艂a przez miesi膮c, tak膮 mia艂by 艣cie偶k臋.
Hipokryzja niekt贸rych u偶ytkownik贸w mnie przerasata. Kiedy naj馃がi sterydami i upchani w patriotyczne szaty troglodyci bij膮 spokojnych ludzi w Bia艂ymstoku to wszyscy si臋 tu k馃がa podniecaj膮 jak to oni dobrze robi膮 bo przecie偶 ci rycerze cn贸t wszelakich bronio nas przed lgbt. Ale jak ci sami troglodyci, tyle, 偶e ich zmotoryzowane oddzia艂y zachowuj膮 si臋 w taki spos贸b na drodze to uolaboga zabiera膰 prawo jazdy! Ot贸偶 nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez pary homo, uwa偶am, 偶e s膮 dwie p艂cie ale nic mi do tego kto kogo kocha czy z kim si臋 sypie. Jestem za wychowaniem seksualnym w szko艂ach i edukacji o dozwolonych czynno艣ciach doros艂ych wobec dzieci juz w przedszkolu (nie mam na my艣li masturbacji i innych farmazon贸w podnoszonych przez czarn膮 mafi臋). Naj艣mieszniejsze jest to, 偶e o lgbt najbardziej p馃がde dr膮 klechy, kt贸rzy sami nie chc膮 pokaza膰 dokument贸w dotycz膮cych pedofilii w ko艣ciele. Pomijaj膮c to, trzeba pamieta膰, ze nie ma drugiej takiej organizacji gdzie jest tyle gej贸w co w艣r贸d ksi臋偶y. Polecam ksi膮偶k臋 "Sodoma". Ale tylko tym, kt贸rzy maj膮 zdolno艣膰 wyci膮gania w艂asnych wniosk贸w. Gdyby Sebixy chcia艂y wybi膰 wszystkich gej贸w w Polsce, nie by艂oby Episkopatu. A to co na filmie jest pokosiem powszechnego pozwolenia na agresj臋. W PRLu za takie co艣 by k馃がa nie wsta艂a przez miesi膮c, tak膮 mia艂by 艣cie偶k臋.
Hipokryzja niekt贸rych u偶ytkownik贸w mnie przerasata. Kiedy naj馃がi sterydami i upchani w patriotyczne szaty troglodyci bij膮 spokojnych ludzi w Bia艂ymstoku to wszyscy si臋 tu k馃がa podniecaj膮 jak to oni dobrze robi膮 bo przecie偶 ci rycerze cn贸t wszelakich bronio nas przed lgbt. Ale jak ci sami troglodyci, tyle, 偶e ich zmotoryzowane oddzia艂y zachowuj膮 si臋 w taki spos贸b na drodze to uolaboga zabiera膰 prawo jazdy! Ot贸偶 nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez pary homo, uwa偶am, 偶e s膮 dwie p艂cie ale nic mi do tego kto kogo kocha czy z kim si臋 sypie. Jestem za wychowaniem seksualnym w szko艂ach i edukacji o dozwolonych czynno艣ciach doros艂ych wobec dzieci juz w przedszkolu (nie mam na my艣li masturbacji i innych farmazon贸w podnoszonych przez czarn膮 mafi臋). Naj艣mieszniejsze jest to, 偶e o lgbt najbardziej p馃がde dr膮 klechy, kt贸rzy sami nie chc膮 pokaza膰 dokument贸w dotycz膮cych pedofilii w ko艣ciele. Pomijaj膮c to, trzeba pamieta膰, ze nie ma drugiej takiej organizacji gdzie jest tyle gej贸w co w艣r贸d ksi臋偶y. Polecam ksi膮偶k臋 "Sodoma". Ale tylko tym, kt贸rzy maj膮 zdolno艣膰 wyci膮gania w艂asnych wniosk贸w. Gdyby Sebixy chcia艂y wybi膰 wszystkich gej贸w w Polsce, nie by艂oby Episkopatu. A to co na filmie jest pokosiem powszechnego pozwolenia na agresj臋. W PRLu za takie co艣 by k馃がa nie wsta艂a przez miesi膮c, tak膮 mia艂by 艣cie偶k臋.
podpis u偶ytkownika
Jestem wstydliwy i si臋 tego nie wstydz臋Hipokryzja niekt贸rych u偶ytkownik贸w mnie przerasata. Kiedy naj馃がi sterydami i upchani w patriotyczne szaty troglodyci bij膮 spokojnych ludzi w Bia艂ymstoku to wszyscy si臋 tu k馃がa podniecaj膮 jak to oni dobrze robi膮 bo przecie偶 ci rycerze cn贸t wszelakich bronio nas przed lgbt. Ale jak ci sami troglodyci, tyle, 偶e ich zmotoryzowane oddzia艂y zachowuj膮 si臋 w taki spos贸b na drodze to uolaboga zabiera膰 prawo jazdy! Ot贸偶 nie jestem zwolennikiem adopcji dzieci przez pary homo, uwa偶am, 偶e s膮 dwie p艂cie ale nic mi do tego kto kogo kocha czy z kim si臋 sypie. Jestem za wychowaniem seksualnym w szko艂ach i edukacji o dozwolonych czynno艣ciach doros艂ych wobec dzieci juz w przedszkolu (nie mam na my艣li masturbacji i innych farmazon贸w podnoszonych przez czarn膮 mafi臋). Naj艣mieszniejsze jest to, 偶e o lgbt najbardziej p馃がde dr膮 klechy, kt贸rzy sami nie chc膮 pokaza膰 dokument贸w dotycz膮cych pedofilii w ko艣ciele. Pomijaj膮c to, trzeba pamieta膰, ze nie ma drugiej takiej organizacji gdzie jest tyle gej贸w co w艣r贸d ksi臋偶y. Polecam ksi膮偶k臋 "Sodoma". Ale tylko tym, kt贸rzy maj膮 zdolno艣膰 wyci膮gania w艂asnych wniosk贸w. Gdyby Sebixy chcia艂y wybi膰 wszystkich gej贸w w Polsce, nie by艂oby Episkopatu. A to co na filmie jest pokosiem powszechnego pozwolenia na agresj臋. W PRLu za takie co艣 by k馃がa nie wsta艂a przez miesi膮c, tak膮 mia艂by 艣cie偶k臋.
podpis u偶ytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na w艂asny u偶ytek? >> Wbijaj na nasz膮 grup臋 MM <<podpis u偶ytkownika
Ka偶dy my艣l膮cy cz艂owiek jest ateist膮.Mam ubaw z internetowych s臋dzi贸w i prawnik贸w:
艁odbiero膰 prawo jazdy do ko艅co rzycio!
艂a艂to mu zobro膰!
do wienzienia na 艂o偶yowcie!
Ludzie jebnijcie si臋 w g艂owy.
Auto mo偶e nale偶e膰 do pracodawcy lub rodziny. Dlaczego oni maj膮 by膰 karania? Nie jeste艣my chinami, 偶eby ludziom zabiera膰 w艂asno艣膰 prywatn膮.
Prawa jazdy te偶 nikt nie ma prawa nikomu zabiera膰 do偶ywotnio bo prawo do jazdy samochodem jak dla mnie jest elementarnym prawem ka偶dego.. Mo偶na orzeka膰 zakaz prowadzenia pojazdu tylko czasowo w ramach 艣ci艣le okre艣lonych okoliczno艣ci.
Nieuchronno艣膰 kary, szybkie i bezwzgl臋dne jej na艂o偶enie dzia艂a wychowawczo i odstraszaj膮co.
Za takie wykroczenia go艣cie powinni nast臋pnego dnia stan膮膰 przed s膮dem i dosta膰 po 10000 z艂 grzywny.
Gwarantuj臋 wam, 偶e do ko艅ca 偶ycia b臋d膮 wzorowo prowadzi膰.
podpis u偶ytkownika
Emerytowany saren