Jebnij taniego jabola w piwnicy, i jak już pizzde z piwnicy wystawiasz to karnet kup na autobus
. Civic Type R jest na moim rozkładzie ale jeszcze 3 lata temu latałem Mitsubishi 3000 GT.
Jesteś taki zajebisty że grawitacja ledwo daje rade, latałeś chyba w nfs. Skoro tu się chwalisz swoimi super samochodami to większego zera nie widziałem.
Hahaha ty piwniczaku tępy po 4 klasach, biedo umysłowa zap🤬lająca rowerem gdzie ja mam super samochody? To średnia półka, albo średnia niższa jak na budowie dobrze nosisz cegły to zarobisz 6-8 tys, i nawet taki robol nieudacznik zarobi na coś koło 30-50 tys zł i sobie Mustanga kupi. Ale siedź dalej w piwnicy zamiast ruszyć tłustą wystraszoną dupę. NFS to już przeszłość, teraz Gran Turismo 7 jest top hehe
Mustang 3.7 V6 300 KM, Opel Insignia OPC 2.8 V6 turbo 370 KM, a jeszcze faktycznie 18 letnia Alfa Romeo Brera 3.2 V6 260 KM to ostatnie do sprzedania?
Ta, a ja mam Porsche Panamera, Lamborghini Gallardo, a no i auto dla ludzi biedniejszych czyli Mercedes GLC…
Haha xD
A tak poważnie - wracaj do szkoły dzieciaku, takimi tekstami to się sypało w internecie jak się miało te „naście” lat (bliżej 10 niż 18 xD)