Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Bahahahahaha. Nazi Izrael mógłby być lepszy tylko od bolszewi i lewactwa. Na takiej zasadzie na jakiej poprzedni naziści niemcy, byli lepsi od bolszewi i lewactwa. Problem w tym że izrael oprócz tego że jest nazistowski i rasistowski, jest dodatkowo skrajnie lewacki. Więc tak na prawdę, dzisiejszy żyd nie jest lepszy w zasadzie od niczego. Co innego ortodoksyjny żyd, do tych nic nie mam, ale ich izraelscy żydzi traktują na równi z Palestyńczykami.
ja p🤬lę obiektywizmu trochę, porównałem występ dwóch komików i subiektywnie wybrałem lepszego(moim zdaniem), a Wy od razu szczekacie jakbym k🤬a do Palestyńczyków strzelał...
ja p🤬lę obiektywizmu trochę, porównałem występ dwóch komików i subiektywnie wybrałem lepszego(moim zdaniem), a Wy od razu szczekacie jakbym k🤬a do Palestyńczyków strzelał...
Przecież to 'janlew' - czego się spodziewałeś? Jak nie napisze nic o bolszewikach, lewakach to nie może normalnie funkcjonować
janlew, Twoje mieszkanie należało do mojego dziadka
Bardzo wątpię, bo do moich pradziadków należało ćwierć centrum miasta, od c🤬ja lasów i ze dwie wsie. Do czerwonych nie należało nic, tak jak ukradziony rower nie należy do murzyna. Chyba że chodzi o żydowską własność przed wojną, ale ja nie mieszkam w kamienicy.