Wysłany:
2012-11-07, 10:42
, ID:
1542819
40
Zgłoś
@Pan kapitan
Ja nie wiem jak można dłużej tolerować dop🤬lanie się do Europy, wysuwanie przez nich żądań, krytykę, że już nie wspomnę o wyłudzaniu świadczeń socjalnych. Tutaj nawet nie chodzi o rasizm, ale o ogólnie pojmowaną logikę. Zostajemy postawieni przed jakimś paranoicznym zachowaniem, które byłoby dobre na temat powieści dla Kafki. Swoista groteska sytuacja, nagle okazuje się, że mamy w Europie dość znaczną grupę ludzi, którzy Europy i europejskiego trybu życia nie mogą znieść, choć mają swoje kraje, które powinny być dla nich rajem, zatem po jakiego c🤬ja tu są?! Po jaką k🤬ę chcą na siłę akcentować swoje przywiązanie do religii i budować dla przykładu meczety, skoro gdzieś tam na swoich zadupiach mają ich w p🤬du? Mogą się tam modlić z wypiętymi dupami cały dzień. Muezin może drzeć ryja kiedy chce, nie muszą się obrażać na kobiety w krótkich spódniczkach i żarcie, które nie jest halal. Europa jest zła, Europa to diabeł, ale k🤬a miliony euro, na rodziny z trzynastoma bachorami są ok. W kolejce po zasiłek morda na kłódkę. Nie mogę zrozumieć jak gość może ustalać porządek w domu gospodarza i co go powstrzymuje przed wyjazdem do siebie. Wracajcie do siebie sk🤬ysyny i to nie jest tylko rasistowskie przesłanie, po prostu nie umiecie się zachować, nadwyrężyliście swoim bełkotem i postępowaniem cierpliwość gospodarzy. W swoim domu macie prawa jakie wypracowali wasi przodkowie, tego się trzymajcie i sp🤬alać!