k🤬a ogarnijcie sie w końcu, tak po prostu jest znacznie latwiej i dokładniej położyć te worki !! konia walicie całe zycie przed kompem, żadnej pracy fizycznej i potem c🤬ja pojecie o swiecie macie
k***a ogarnijcie sie w końcu, tak po prostu jest znacznie latwiej i dokładniej położyć te worki !! konia walicie całe zycie przed kompem, żadnej pracy fizycznej i potem ch*ja pojecie o swiecie macie
Co ty gościu p🤬lisz ... Jeśli uważasz że łatwiej jest podnieść worek do góry niż we 2 złapać i rzucić jak tak nisko jest , to c🤬ja wiesz o pracy fizycznej .
Mógłbym napisać, że ten filmik to ustawka, ale byłem w Afryce wiele razy i widziałem co te k***y potrafią odpie**alać. Normalny biały człowiek nie jest w stanie tego pojąć. Zresztą jak to powiedział dawno temu mój kolega:"Nie jesteś rasistą? To poczekaj aż pierwszy raz pojedziesz do Afryki." Święta prawda.
podpis użytkownika
Ola gringoTrue, true...Zgadza sie. Po prostu po takim " rzucie" zawartosc worka rozlozy sie rownomiernie.
Własnie tez o to tu chodzi. Worki rzucane nie od góry źle się układają, widać jak drugi rząd wygląda. Układaliśmy całe palety ręcznie i jak "we dwóch" rzuca się je to potem rozpie**ala się to wszystko i rozjerdzą. Ale nie , banda konioklepów będzie cie uczyc jak worki układać .. idzcie sobie zwalić wszyscy najlepiej na wzajem
podpis użytkownika
Ola gringo