Wysłany:
2014-02-01, 6:06
, ID:
2909540
4
Zgłoś
Z pewnością ten gościu nigdy nie podawał danych w żadnym innym portalu podczas rejestracji, po czym zapomniał jeszcze o większości głupich umów, gdzie zaznacza ze wyraża zgodę na sprzedaż swoich danych. Tutaj nie chodzi o badanie każdego człowieka z osobna, tylko tworzenie bazy danych, po co ta baza danych? Żeby wiedzieć, co lubicie, co jecie, co was kręci, po czym karmić ludzi reklamami, skoro jest to dobre to dlaczego nie ? Owszem, nie jest to ok, bo reklamy są dostosowywane przez reklamodawców, ew developerów. Gościu siedzi cały dzień i unika inwigilacji, po czym płaci w sklepie kartą, bierze kredyty, zapisuje się do prywatnych uczelni. Śmiech na sali k🤬a, co to za debil. Jedynie co to może zmienić, to ułatwić życie pedofilom, ale powiedzmy sobie, po co pedofil ma szukać tam cokolwiek, skoro dzieciaki w odpowiednim wieku sami się zgłaszają . Kupując telefon mamy to samo, wszystkie dane są kojarzone, nawet chore uwierzytelnianie przez facebooka jest tym czymś, śmiać mi się tylko chce i widzę, że nie tylko mi , że ktoś uważa że jest na tyle ważnym gościem,że jest warty szpiegowania. Sami podajemy dane, ale co to zmieni? Nic. Facebook narzuca na siłę? Sam ustala zasady na swoim portalu, ale niektóre opcje są na serio bardzo dobre, jak wydarzenia, czy grupy. pojawia się taki debil który p🤬li od rzeczy, na temat tego jak być trudniejszym do wyszukiwania w internecie. Jak nie internet to coś innego, t nie jest takie trudne, ale jeszcze raz warto powtórzyć, jak komuś będą potrzebne moje dane osobowe to chyba tylko w celu ustawienia punktu docelowego dostarczenia przesyłki, nic więcej.