Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze k🤬ie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?
Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze k🤬ie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerWczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze k🤬ie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?