podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimPatrzcie ile k🤬a psów na sadisticu jest. Jak gość nic nie zrobił tylko nie pokazał dokumentów to powinniście mu pomóc. Cz🤬chy, araby i ruscy walczą za swoich a co jest z nami? Polak dla Polaka wilkiem. A wam wszystkie k🤬y policyjne c🤬j w mordę. Cieszcie się że jesteście psami bo w innym wypadku c🤬ja byście mogli.
W stanach to, w stanach tamto. Jak sam piszesz, stany, to stany. Każdy stan ma inne prawo. Podaj w którym stanie dostał by paralizatorem? Byłeś tam kiedyś w ogóle, czy z filmów o "policyjnych zagadkach" wnioskujesz jak jest w stanach?i dobrze zrobili:D w stanach dostał by paralizatorem i by nikt nie płakał nad losem debila, który nie potrafi się wylegitymować...
Byłem na miejscu. Nie wiem za co go zatrzymali bo pojawiłem się w trakcie całej akcji, ale chwilę później przyjechała lodówa, fiat bravo i pogotowie. W 11 nie mogli sobie z nim poradzić. Stali i patrzyli jak ich koledzy próbują go wcisnąć do radiowozu. Koleś nie stawiał się nie wiadomo jak, a i tak nie dali sobie z nim rady....
Patrzcie ile k🤬a psów na sadisticu jest. Jak gość nic nie zrobił tylko nie pokazał dokumentów to powinniście mu pomóc.
Jeżeli nie można się wylegitymować należy złożyć oświadczenie z swoim adresem i danymi osobowymi (imię ojca i matki również) i policja nie powinna robić problemów.