Brawo. Należysz do idiotow nierozumiejących sytuacji w jakiej jesteśmy. Stfu na ciebie mam nadzieję że przez twój debilizm nikt nie ucierpi
"Ciebie" i "twój" z małej specjalnie p🤬lony samolubie
poprzez "uzyskanie zdrowotnej lub psychologicznej" uważa się poradę specjalisty, a nie "przewietrzenie się" - bo co ... wiatr ma się nimi zaopiekować i udzielić im porady medycznej, podczas "wietrzenia się"
a ja byłem z dziewczyną nad rzeka daleko na zadupiu i czy ma to być karalną zbrodnią masa prawników mówi wprost, że mandaty są niepoważne i oparte na wątpliwej podstawie (te udzielane za byle gówno typu art 54 kodeksu wykroczeń) jak ktoś z was chce tak bardzo, to niech wyjmie głowę z dupy i wyjdzie z piwnicy, zobaczy co się dzieje na zewnątrz ludzie trzymają dystans, spacerują, biegają, mijałem ziomów wiejskich z piwerkiem pod sklepem, ale co zrobić wioska ma swoje prawa, a ja gardzę donosicielstwem, więc jadę dalej
w marcu w wypadkach drogowych zginęła około setka ludzi to tak aby zestawić z koronawirusową hekatombą
zamiast buchać nienawiścią do PO, aby być teraz człowiekiem radzieckim obecnej władzy pomyślcie jeden z drugim o gospodarce, trzeba kończyć tę farsę, pseudo stan wyjątkowy i ur🤬amiać życie gospodarcze na nowo, bo zaraz nie będzie kasy na leczenie nikogo, do tego ofiary depresji i samobóje po utracie firm i dorobku życia (dla części komentujących to jak się coś robi poza trzepaniem w piwnicy to czasem się kończy zarobkiem )
myślcie, a nie się nakręcanie jak stadko baranów, a do przemyśleń 3 hasła do google:
eksperyment więzienny Zimbadro
eksperyment Milgrana
eksperyment strachu Stephensona
W którym miejscu tamta ustawa mówi o obecnych ograniczeniach swobód obywatelskich??
a ja powiem wam tak, że jak tego nie opanujemy, to za parę miesięcy skończymy z zajebista zapaścią gospodarczą.
Jestem zdania ze jak by posłuchał od razu policjanta i sie zawinał do chaty skonczyło by sie na upomnieniu... ale k🤬a po co? Lepsza jest jałowa dyskusja zakończona mandatem. J🤬 frajera zasłaniającego sie dziećmi...