I dlatego mojej kobitce nie pozwoliłem pracować jako nauczycielka, mimo że uwielbia rozwijać i uczyć gowniaki.
Ja p🤬le, jednym z objawów sp🤬olenia, ale takich skrajnych objawów jest brak szacunku do nauczycieli.
Jak chodziłem do szkoły było to samo, nikt ich nie szanował, nie ważne czy k🤬 idących odbębnić swoje 8h na odp🤬l, czy ludzi z pasją, którym zależało. A teraz jest dużo gorzej...
A nauczyciel to osoba, która wychowuje przyszłe pokolenie, a więc ma duzy wpływ na przyszłość naszego kraju :/
I dlatego mojej kobitce nie pozwoliłem pracować jako nauczycielka, mimo że uwielbia rozwijać i uczyć gowniaki.
Ja p🤬le, jednym z objawów sp🤬olenia, ale takich skrajnych objawów jest brak szacunku do nauczycieli.
Jak chodziłem do szkoły było to samo, nikt ich nie szanował, nie ważne czy k🤬 idących odbębnić swoje 8h na odp🤬l, czy ludzi z pasją, którym zależało. A teraz jest dużo gorzej...
A nauczyciel to osoba, która wychowuje przyszłe pokolenie, a więc ma duzy wpływ na przyszłość naszego kraju :/
Nauczyciel jest od nauczania, a nie wychowywania. Co to w ogole za trend, ze jakas obca baba czy chlop bedzie mi syna wychowywac. To moje zadanie.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.Zobacz sobie matole jak nauczyciele 'szanują' uczniów. Apodyktyczni, aroganccy, patrzący z góry na ucznia, no i przede wszystkim bez pasji. Przychodzący do pracy za kare. A to nie zawód, do którego nie ma się zapędów.
Tu j🤬y durniu, on mówi że dzieciaki w ogóle nie są wychowane w dzisiejszych czasach i nie znają nawet odrobinę szacunku czy kultury. Szacunek i kultura to chyba podstawowa ale jak widzę takich jak ty buraków to wątpię żeby o czymś takim słyszał. Jesteś zwykłym burakiem polskim
Ty j🤬y idioto, czego nie rozumiesz? To ja jestem od wychowywania i uczenia kultury moich dzieci, a nie panstwowi pracownicy, p🤬do.