podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Kolejny zapijaczony ryj, wielki polski pan. Wstyd mi k🤬a, że takie gówno nazywa się Polakiem. Są poj🤬i Ukraińcy i są też normalni, pracujący Ukraińcy - ktoś kto tego nie ogarnia jest tak samo zj🤬y jak ten ochlapus.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęKolejny zapijaczony ryj, wielki polski pan. Wstyd mi k🤬a, że takie gówno nazywa się Polakiem. Są poj🤬i Ukraińcy i są też normalni, pracujący Ukraińcy - ktoś kto tego nie ogarnia jest tak samo zj🤬y jak ten ochlapus.
Widzisz, tu nie chodzi o ocenę kto zaczął, kto ma rację i komu c🤬j w dupę. Tu chodzi o pokazanie, że ludziom już puszczają nerwy. Kończy się powoli eldorado, bo brakuje kasy i ludzie kalkulują co jest przyczyną, z jakiej racji jedni mają lepiej, a drudzy na to lepiej muszą zap🤬lać.
podpis użytkownika
Lets Burn!Kolejny zapijaczony ryj, wielki polski pan. Wstyd mi k🤬a, że takie gówno nazywa się Polakiem. Są poj🤬i Ukraińcy i są też normalni, pracujący Ukraińcy - ktoś kto tego nie ogarnia jest tak samo zj🤬y jak ten ochlapus.