podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Kolejny zapijaczony ryj, wielki polski pan. Wstyd mi k🤬a, że takie gówno nazywa się Polakiem. Są poj🤬i Ukraińcy i są też normalni, pracujący Ukraińcy - ktoś kto tego nie ogarnia jest tak samo zj🤬y jak ten ochlapus.
ej k🤬a. Bez obrazy sadole ale bez początku historii to sobie możemy zgadywać co tam się odj🤬o.
Na 99 filmów tutaj z takimi sytuacjami ale bez udziału ukraińców w PL to każdy pisze to samo "a co było na początku?" "taki film w połowie to c🤬ja widać co się działo wcześniej" itp.
C🤬j tam wie czy janusza wk🤬iło, że ukrainiec na kasie obsługując sobie coś pogadał w trakcie czy k🤬a 10min kolejka stała bo "dżonjego łolkjera z kraju" wybierali...
Lubię się doj🤬 ale znając cała sytuację a nie koniec akcji.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866ej k🤬a. Bez obrazy sadole ale bez początku historii to sobie możemy zgadywać co tam się odj🤬o.
Na 99 filmów tutaj z takimi sytuacjami ale bez udziału ukraińców w PL to każdy pisze to samo "a co było na początku?" "taki film w połowie to c🤬ja widać co się działo wcześniej" itp.
C🤬j tam wie czy janusza wk🤬iło, że ukrainiec na kasie obsługując sobie coś pogadał w trakcie czy k🤬a 10min kolejka stała bo "dżonjego łolkjera z kraju" wybierali...
Lubię się doj🤬 ale znając cała sytuację a nie koniec akcji.
Widzisz, tu nie chodzi o ocenę kto zaczął, kto ma rację i komu c🤬j w dupę. Tu chodzi o pokazanie, że ludziom już puszczają nerwy. Kończy się powoli eldorado, bo brakuje kasy i ludzie kalkulują co jest przyczyną, z jakiej racji jedni mają lepiej, a drudzy na to lepiej muszą zap🤬lać. Resztę sobie dopowiadają, generalizują, a jak emocje sięgną zenitu, wybuchają jak na tym filmie. Ponoć Polska odpowiedziała na apel i zaczyna deportować widomo kogo wiadomo gdzie. Jeśli to prawda to kwestią czasu jest by prawi i sprawiedliwi sami zaczęli donosić gdzie ukrywają się dezerterzy. Wiem, bo nie będę wyjątkiem.
K🤬a do niemca to na szparagi zap🤬lają i ukłony biją , nikt szwaba nie wyzywa za miliony ludzi w obozach, media tak zryły banie takim prostym amebą jak ten z filmiku że to przecież byli naziści .
Ciekawe czy w stosunku do Ukrainek też jest fifa rafa. Im to by pewnie podeszwy butów wylizał z gówna pantofel j🤬y.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówej k🤬a. Bez obrazy sadole ale bez początku historii to sobie możemy zgadywać co tam się odj🤬o.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.