Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
kurde no umiesz grac na gitarze to zagrasz wszystko podobnie tyczy sie to iinych instrumentow>>>> ja nie umiem grac na niczym to nie zagram niczego proste
@valker04
Jestem 'hip-hopowcem' (dla kontrastu gram na gitarze) jak to ładnie ująłeś i jedyne co mnie uraża to głupota lejąca się z Twojego komentarza. Na każdy rodzaj muzyki znajdziesz jakieś pozytywy i negatywy i nie mów mi, że jedno to gówno a inne to nie, bo człowiek z odrobiną szarych komórek potrafi otworzyć się na różne gatunki muzyki i nie miesza innych z błotem.
Były kiedyś podobne filmiki na głównej bez hejtingu? Chyba nie...no cóż...sadol
maromaro1337 nie przejmuj się hejterami i graj dalej bo grasz zajebiście, propsy
Były kiedyś podobne filmiki na głównej bez hejtingu? Chyba nie...no cóż...sadol
maromaro1337 nie przejmuj się hejterami i graj dalej bo grasz zajebiście, propsy
Jak dla mnie to świetnie. Zwłaszcza Peja i 52 debiec&ascetoholix ... Pamiętam jeszcze jak miałem to na kasetach. maromaro1337 zajebiście grasz, nie sp🤬ol tego. Pytanie: Idzie wyrwać na to jakieś dupy ?
Jak dla mnie to świetnie. Zwłaszcza Peja i 52 debiec&ascetoholix ... Pamiętam jeszcze jak miałem to na kasetach. maromaro1337 zajebiście grasz, nie sp🤬ol tego. Pytanie: Idzie wyrwać na to jakieś dupy ?
<kaszle> <kaszle> GRAGHT <kaszle> tak <kaszle> GRAGHRT.
i dziękuję .