nie ma wielkiej deski do prasowania marki TESCO na tylnej klapie
Same k🤬a cwaniaki z tylnymi napędami ale w nfsie chyba... Sam mam przedni napęd lubie zaciągać rakiete i lecieć bokiem i h🤬ja wam do tego, a powiem wiecej mam nawet golfa i c🤬j.
podpis użytkownika
A beautiful way to become infected, alone or with otherspodpis użytkownika
* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forumpodpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimCo ma k🤬a szpera do napędu przedniego w Hondzie. Szpera to inaczej mówiąc zaspawany dyfer żeby koła kręciły się równomiernie może też być np szpera 40% ale co z tego jeśli honda ma napęd na przód pomijając s2000.
ciesze sie ze slizganie sie zima sprawia wam przyjemnosc, ale lepiej dac kilka zlotych wiecej na dobre zimowki i jezdzic jak cywilizowany czlowiek a nie jak cz🤬ch na lisciu po rosie
podpis użytkownika
* Avatar tego użytkownika został wyłączony przez administratora lub moderatora forum
Jeszcze innymi opcjami jest namiastka szpery czyli wykonanie jej tylko na 20% 40 czy 60 żeby nie tracić całości trakcji jaką daje normalny dyfer.
podpis użytkownika