Szybko się podniósł jak na takiego gonga
podpis użytkownika
Ola gringoOdstrzelić czarnego śmiecia, ale superbohaterki to srogo do r🤬ania są.
Ważne, by wyraz NIEWAŻNE pisać jak Polak i nie stawiać debilnej spacji przed wykrzyknikiem.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Uwierz mi to nie był żaden mega gong... Przy dobrych ludzie gubia zeby, pekaja kosci i to zaraz sluchac. Takie ocieżałe, przepakowane gnoje wcale nie bija najmocniej. Zawsze bardziej pilnuj i zwracaj uwage na tych smukłych o dobrej budowie bo sa dynamiczni, szybcy. Wiem po sobie i jakims tam doswiadczeniu. Malo jest takich "wyżartych szybkich sk🤬ysynów". Zazwyczaj albo zapasnicy albo jakies "boksy kickboksy" ale juz na wysokim poziomie. Takie słonie szybko sie mecza, maja krzepy jednak nie raz nie dwa leżeli po konfrontacji z lżejszymi kolesiami. Przyklad z mojego doswiadczenia. Trener jakies max 70kg tak obskoczyl kumpla 115kg, ze jedyne co mogl robic to sie bronic i zaslaniac ( nie chcial go znokautowac tylko udowodnic ze c🤬ja moze mu zrobic). Robili badania i takie 110kg to jest top (nie mowie kiedy masz ponad 2 metrybo to troche sie wtedy inaczej rozklada) do stosunku mocy a prędkosci. Powyzej tej masy faceci tacy powiedzmy 185-193 traca swoja dynamike , a co za tym idzie zaczyna spadac sila ciosu. Kolejne badania pokazywaly, ze chlopy wazace 93kg nokautuja juz kazdego trafionego przeciwnika. (badania na osobach cwiczacych niekoniecznie zawodowo). Dlatego Tyson i inni kladli kolosow. Jedyna nadzieja wielkich chlopow to zasieg i trzymanie dystansu. Kolejny z boksu zawodowego Ruiz gruby maly meksykaniec. ROzj🤬 AJa, a pozniej bambusek przypakowany kon skakal dookola i go wypunktowal. Waga ciezka w mma nie jest wcale mega taka fajna, wiecej nudy. Paru sie znalazlo co mialo doj🤬e cardio albo zabojczy cios. Za to kategoria nizej leca luje i to w jakiej predkosci. Dlatego tak latwo dostac sie do top w HW. Jesli utrzymasz dynamike przy masie duzej masz juz ustawione zycie w boksie. Ale to ciezka praca duzo treningow pracy nad technika dlatego w USA sporo wybiera NFL, WWE itp. Boks moze okazac sie bardzo krotka przygoda, a na koniec zebrac straszliwe zniwo zdrowotne kiedy za duzo wylapiesz na mazak. Plus zeby zrobic mase miesniowa wystarczy sie koksic i siedziec na dupie. Kolejne badania naukowe pokazaly wzrost masy od 4 do nawet 15kg w zaledwie 5miesiecy. I nie mowimy tutaj o jakis ekstremalnych dawkach i mieszance. Takze duzo latwiej jest biegac z pilka niz wylewac siodme poty na sali w ringu .
Co do filmu k🤬a bambusy i p🤬dofluencery maja ten sam krag w piekle
Uwierz mi to nie był żaden mega gong... Przy dobrych ludzie gubia zeby, pekaja kosci i to zaraz sluchac. Takie ocieżałe, przepakowane gnoje wcale nie bija najmocniej. Zawsze bardziej pilnuj i zwracaj uwage na tych smukłych o dobrej budowie bo sa dynamiczni, szybcy. Wiem po sobie i jakims tam doswiadczeniu. Malo jest takich "wyżartych szybkich sk🤬ysynów". Zazwyczaj albo zapasnicy albo jakies "boksy kickboksy" ale juz na wysokim poziomie. Takie słonie szybko sie mecza, maja krzepy jednak nie raz nie dwa leżeli po konfrontacji z lżejszymi kolesiami. Przyklad z mojego doswiadczenia. Trener jakies max 70kg tak obskoczyl kumpla 115kg, ze jedyne co mogl robic to sie bronic i zaslaniac ( nie chcial go znokautowac tylko udowodnic ze c🤬ja moze mu zrobic). Robili badania i takie 110kg to jest top (nie mowie kiedy masz ponad 2 metrybo to troche sie wtedy inaczej rozklada) do stosunku mocy a prędkosci. Powyzej tej masy faceci tacy powiedzmy 185-193 traca swoja dynamike , a co za tym idzie zaczyna spadac sila ciosu. Kolejne badania pokazywaly, ze chlopy wazace 93kg nokautuja juz kazdego trafionego przeciwnika. (badania na osobach cwiczacych niekoniecznie zawodowo). Dlatego Tyson i inni kladli kolosow. Jedyna nadzieja wielkich chlopow to zasieg i trzymanie dystansu. Kolejny z boksu zawodowego Ruiz gruby maly meksykaniec. ROzj🤬 AJa, a pozniej bambusek przypakowany kon skakal dookola i go wypunktowal. Waga ciezka w mma nie jest wcale mega taka fajna, wiecej nudy. Paru sie znalazlo co mialo doj🤬e cardio albo zabojczy cios. Za to kategoria nizej leca luje i to w jakiej predkosci. Dlatego tak latwo dostac sie do top w HW. Jesli utrzymasz dynamike przy masie duzej masz juz ustawione zycie w boksie. Ale to ciezka praca duzo treningow pracy nad technika dlatego w USA sporo wybiera NFL, WWE itp. Boks moze okazac sie bardzo krotka przygoda, a na koniec zebrac straszliwe zniwo zdrowotne kiedy za duzo wylapiesz na mazak. Plus zeby zrobic mase miesniowa wystarczy sie koksic i siedziec na dupie. Kolejne badania naukowe pokazaly wzrost masy od 4 do nawet 15kg w zaledwie 5miesiecy. I nie mowimy tutaj o jakis ekstremalnych dawkach i mieszance. Takze duzo latwiej jest biegac z pilka niz wylewac siodme poty na sali w ringu .
Uwierz mi to nie był żaden mega gong... Przy dobrych ludzie gubia zeby, pekaja kosci i to zaraz sluchac. Takie ocieżałe, przepakowane gnoje wcale nie bija najmocniej. Zawsze bardziej pilnuj i zwracaj uwage na tych smukłych o dobrej budowie bo sa dynamiczni, szybcy. Wiem po sobie i jakims tam doswiadczeniu. Malo jest takich "wyżartych szybkich sk🤬ysynów". Zazwyczaj albo zapasnicy albo jakies "boksy kickboksy" ale juz na wysokim poziomie. Takie słonie szybko sie mecza, maja krzepy jednak nie raz nie dwa leżeli po konfrontacji z lżejszymi kolesiami. Przyklad z mojego doswiadczenia. Trener jakies max 70kg tak obskoczyl kumpla 115kg, ze jedyne co mogl robic to sie bronic i zaslaniac ( nie chcial go znokautowac tylko udowodnic ze c🤬ja moze mu zrobic). Robili badania i takie 110kg to jest top (nie mowie kiedy masz ponad 2 metrybo to troche sie wtedy inaczej rozklada) do stosunku mocy a prędkosci. Powyzej tej masy faceci tacy powiedzmy 185-193 traca swoja dynamike , a co za tym idzie zaczyna spadac sila ciosu. Kolejne badania pokazywaly, ze chlopy wazace 93kg nokautuja juz kazdego trafionego przeciwnika. (badania na osobach cwiczacych niekoniecznie zawodowo). Dlatego Tyson i inni kladli kolosow. Jedyna nadzieja wielkich chlopow to zasieg i trzymanie dystansu. Kolejny z boksu zawodowego Ruiz gruby maly meksykaniec. ROzj🤬 AJa, a pozniej bambusek przypakowany kon skakal dookola i go wypunktowal. Waga ciezka w mma nie jest wcale mega taka fajna, wiecej nudy. Paru sie znalazlo co mialo doj🤬e cardio albo zabojczy cios. Za to kategoria nizej leca luje i to w jakiej predkosci. Dlatego tak latwo dostac sie do top w HW. Jesli utrzymasz dynamike przy masie duzej masz juz ustawione zycie w boksie. Ale to ciezka praca duzo treningow pracy nad technika dlatego w USA sporo wybiera NFL, WWE itp. Boks moze okazac sie bardzo krotka przygoda, a na koniec zebrac straszliwe zniwo zdrowotne kiedy za duzo wylapiesz na mazak. Plus zeby zrobic mase miesniowa wystarczy sie koksic i siedziec na dupie. Kolejne badania naukowe pokazaly wzrost masy od 4 do nawet 15kg w zaledwie 5miesiecy. I nie mowimy tutaj o jakis ekstremalnych dawkach i mieszance. Takze duzo latwiej jest biegac z pilka niz wylewac siodme poty na sali w ringu .