ja sie ciesze bo jestem mizantropem i nienawidze ludzi mam nadzieje ze jak najwiecej guwniakuw naklonia do zmiany plci pozmieniaja plec w wieku 5 lat a potem w wieku 15 lat zrozumie co odjeeebal i sie powiesi HAHA
ja tylko patrze z boku jak ten joachin phenix w jokerze i sie smieje co sie odpjerdala, mnie to juz nie dotyczy a guuwniaki beda zmieniac plcie i beda sie wieszac pozniej xDD hahaha a jebac ich wszystkich a ja sie smieje z boku na to wszystko xD
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.Model tradycyjnej rodziny to chlejący bez przerwy ojciec, bijący na okrągło żonę i dzieci. Prawdziwy wzorzec męskości.
Jak to dobrze żyć w Ciemnogrodzie.
Bardzo fajne i doskonale pasuje na mój tolerancyjny profil na FB Nic co ludzkie nie jest nam obce
Taki efekt, jak chłopca wychowuje sama matka, bez ojca, brak wzorca męskości i modelu tradycyjnej rodziny.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Model tradycyjnej rodziny to chlejący bez przerwy ojciec, bijący na okrągło żonę i dzieci. Prawdziwy wzorzec męskości.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.