@up
"Nie wiadomo, z jakiego powodów znienawidzony prze Polaków" Nie o stereotypy a o historię tu chodzi. Snyrgal wypowiadając te słowa utwierdził mnie w przekonaniu, że jest idiotą.
K🤬a odzywają się dzieciaki co poczytały trochę wikipedi i myślą, że są genialne. Pouczylibyście się historii poczytali książki, a nie "bliżej nam do kacapów". "nienawidzić "bo nas bili"" Ty se chyba jaja robisz, z tymi, których wymieniłeś, jasne mieliśmy problemy i tyle, a Rosjanie MAJĄ NAS W DUPIE, nie zależy im na przyjaźni z nami, im nie zależy na przyjaźni z nikim. Czemu? Bo nie musi im zależeć, są na tyle potężni, że nie musi. Oni od zawsze próbują nas wydymać i mam k🤬a nadzieję, że to zrozumiecie bo nie chcę być przez nich j🤬y setny raz z rzędu.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.W jednym z wywiadow telewizyjnych,gdzie Tarski swobodnie rozprawialo Kierkegaardzie, Sartrze i egzystencjalizmie w ogole , pani redaktor zapytala go, czy zechce skorzystac z propozycji podjecia studiow doktoranckich, z czego wnosze, ze pojdjerzewanie go o skretynienie jest malo zasadne , co wiecej obawiamsie,ze ignorancja jest esencja piszac w ten sposobwlasnie. Wydaje mi sie,ze to zmyslna prowokacja i tyl;e, a wy sie dajecie na to zlapac i pienicie sie niepotrzebnie.
Jako zagorzaly fan metalu niekomercyjnego nie lubie zespolu, ktorego jest liderem. Nadmieniam bez zadnej przyczyny...