podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<K🤬a wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu c🤬ja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni k🤬a jej e-szluga do nosa wsadzają...
Wspólnym mianownikiem obu filmików jest Biedroń.
K🤬a wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu c🤬ja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni k🤬a jej e-szluga do nosa wsadzają...
Ja p🤬lę na hardzie filmik z naj🤬ym kolesiem, reakcja elity nowej ery milenijnej: naruszyć jego nietykalność, jednocześnie spedalić się malując fiuta. Tu widzimy zdrową, młodą oraz prawdopodobnie naj🤬ą dupę to zamiast zabrać jeszcze przed zgonem i wyr🤬ać a następnie grzecznie spać to pedały e-papierosem się bawią w nieodpowiedniej dziurze. Mogli jej chociaż cipę na niebiesko pomalować tak w ramach równouprawnienia K🤬a
K🤬a zamiast ją zmacać to odp🤬lają jakiś syf.. Pedały
K🤬a wczoraj film gdzie facet zasnął na imprezie i inni ochoczo mu c🤬ja macali i malowali na niebiesko a tutaj laska zasnęła i zamiast co innego to oni k🤬a jej e-szluga do nosa wsadzają...