Sytuacja w Krakowie pokazałą gdzie żyjemy.
Niepotrzebne nam igrzyska na których poważnie byśmy stracili, już teraz pochłonęły w c🤬j kasy.Zabawnie brzmi? Ale to prawda:
wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/461878,igrzyska-zimowe-w-krakowi...
Przykładny k🤬idołek mąż, żona ITEPE:
krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,15779431,Maz_poslanki_pograzyl_igrzysk...
Tutaj tvn (pierwszy lepszy link, sorry)\
tvn24.pl/krakow,50/komitet-do-organizacji-igrzysk-dziala-dalej-likwida...
natemat.pl/103809,jagna-oddaj-nasze-sto-milionow-liczymy-ile-pieniedzy...
I taki smaczek:
wykop.pl/ramka/2005702/prezydent-majchrowski-igrzyska-beda-niezaleznie...
Krakowianie podjęli świetną decyzje a dlaczego?
Eksperci maja racje, można na igrzyskach zarobić ale nie w Polsce - syfiatej Polsce. Niestety nasz kraj jest syfiaty przez ludzi którzy po prostu kradną.
Organizatorzy byli tak zaślepieni chęcią zarobienia grubej kasy, że zapomnieli się tym kryć i promować całą imprezę.
Na igrzyskach skorzystałaby wąska grupa, inżynierowie, dz🤬ki, młode 20 latki puszczające się z obcokrajowcami - a nie całe miasto. Krakowianie widzą masę nierozwiązanych problemów i nie chcą mieć kolejnego, bo Igrzyska to zawsze problem od strony organizacyjnej. Sam z pewnością na igrzyskach bym zarobił ze względu na fach jaki mam (nie, nie jestem dz🤬ką) ale patrze też trzeźwo i wiem, że niestety ale w Krakowie igrzyska przy mentalności rządzących byłyby katastrofa.
Marczułajtis NIC dosłownie NIC nie osiągnęła jako sportowiec. Tylko 3 razy na podium na 93 starty - kwestia przypadku. To taki uczeń który w szkole ma same dwójki i dostał przez 3 lata pięc razy ocene 5 - powiemy o kimś takim "dobry uczeń"?
Pierwsze co zrobiła dla igrzysk to zatrudniła własnego mężą - nepotyzm pełną gęba ponieważ Pan mąż żadnym fachowcem nie jest.