Włożyć jej palec w dupę. Jak będzie czuć pulsowanie i skurcze dupki to właśnie ma orgazm
Albo, że zaraz nastąpi erupcja wulkanu Można też sprawdzić tętno, powinno wynosić 110+/minutę, źrenice powinny się zwęzić, a i to pochwa zaczyna poruszać się jak pompowany, a następnie spuszczany z powietrza balon, nie mówiąc o tym ,ze powinno z niej wtedy cieknąć (tak jest przy orgazmie pochwowym - nie zawsze przy łechtaczkowym).
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Znałem jedna laske która dochodziła tylko od samych ruchów frekcyjnych. Była nimfomanka...
Mało która kobieta kończy od samego wpychania fujary.
Za to większość kobiet lubi minete, palcówke i miętoszenie guziczka ręka. Od tego kończą.
Jakbyś r🤬ał to byś to wiedział. Także on lizac cipe jest lepszym kochankiem od ciebie bo zna damskie potrzeby.
Tylko erotomani gawędziarze uważają że baba dochodzi jak chłop rznie ja jak koń. Praktycy wiedzą że to bzdury.
Sami jebacy,a ja teraz tylko mężatki r🤬am i to takie w przedziale 22/28 a tatusiowie jebią na rachunki i bawią bąbelka BBBBBBBBBBuaahahaaaaAAAAAaaaHHHHAAHaHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
W sensie r🤬asz laski, które mają rozjechane piździelska i r🤬ają się z jakimś życiowym niedudacznikiem, który jest ich mężem, bo prawdopodobnie wpadły lub nie miały lepszej opcji? Ja bym się brzydził stary.
Znałem jedna laske która dochodziła tylko od samych ruchów frekcyjnych. Była nimfomanka...
Za to większość kobiet lubi minete, palcówke i miętoszenie guziczka ręka. Od tego kończą.
Jakbyś r🤬ał to byś to wiedział. Także on lizac cipe jest lepszym kochankiem od ciebie bo zna damskie potrzeby.
Tylko erotomani gawędziarze uważają że baba dochodzi jak chłop rznie ja jak koń. Praktycy wiedzą że to bzdury.
podpis użytkownika
Dupa apudpodpis użytkownika
==============================================Znałem jedna laske która dochodziła tylko od samych ruchów frekcyjnych. Była nimfomanka...
Znałem jedna laske która dochodziła tylko od samych ruchów frekcyjnych. Była nimfomanka...