Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jak ja będę na uczelnię dojeżdżał, jak wszystko będzie zakorkowane przez reprezentacje, kibiców i organizatorów?
A c🤬j, to w 2022. W takim razie jak ja będę do pracy dojeżdżał?
Igrzyska olimpijskie w Polsce to w ogóle poj🤬y pomysł. Nie wiem czy pojechali bo mogli i ukryli w kosztach sobie wycieczke czy poważnie rozważają ale jeśli poważnie to widać ,że idioci niczego się po euro2012 nie nauczyli.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@TheByQ: Prędzej wyjadę do Rosji i będę pracował w Stanach online niż postawię stopę w Emiratach Brytyjskich. Nie chcę, żeby jakiś miejscowy mnie wybuchnął, bo nietolerancyjnie mi z oczu patrzy.
Ale jakaś Kanada, czy Grenlandia chętnie. Czemu nie.
Tyle nakradli przy okazji euro, że krakowscy radnii zrobili się zazdrośni
A tu kilka słów o tym poronionym pomyśle od człowieka, którego cenie:Polski nie stać na zimowe igrzyska
Byłbym w stanie zrozumieć czemu tej olimpiady nie chcą Polacy z innych części kraju, ale kompletnie nie rozumiem czemu tak duża cześć krakusów nie chce tych IO skoro 40 mln Polaków będzie płacić za to, aby Kraków ładniej wyglądał.