@!Timon, Stryjek, głęboko w piździe mam wasze wypociny. jak już skończycie gimnazjum to może zrozumiecie o co mi chodziło. najbardziej na nasz rząd naRZekają kretyni po podstawówkach albo absolwenci debilnych kierunków bez szans na prace. PO c🤬jowe, prezydent to prostak, PIS to fanatyczni katole itd. k🤬a, kiedy zrozumiecie że życie na wiejskej z naszym życiem nie ma nic wspólnego i żadne wybory tego nie zmienią. tusk, kaczyński, palikot, kalisz, pawlak czy korwin mają mnie ciebie i wszystkich w samym środku dupy. więc jak to sobie uświadomimy to pozostaje nam polegać tylko na sobie. i jak wyuczysz się czegoś porządnego to wtedy zarabiasz godnie i nie płaczesz że ON po 5,50 że chlebek drogi i wakacje spędzę na malowaniu M2 w wielkiej płycie k🤬a mać. jak kogoś uraziły (oprócz ww jegomości) błędy ort to sorki
Słowo wyrwane z kontekstu...
Któryś zz Was "najmądrzejsi" wziął to pod uwagę?
To co kolega wyżej napisał?
Poczytajcie między hejtami SJP, nie ma tragedii, może nadrobicie.
I weźcie pod uwagę że Wy nie walicie konia tylko "fapiecie"
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Słowo wyrwane z kontekstu...
Któryś zz Was "najmądrzejsi" wziął to pod uwagę?
To co kolega wyżej napisał?
Poczytajcie między hejtami SJP, nie ma tragedii, może nadrobicie.
I weźcie pod uwagę że Wy nie walicie konia tylko "fapiecie"
Ja zawsze byłem przeciwnikiem PO bo uważam, że jest to partia ludzi bogatych dla ludzi bogatych. A ja bogaty nie jestem.
Ale tutaj to wy gimbuski sie osmieszacie. Nie chodzi tutaj o "marsz" w sensie takim jak żołnierz maszeruje. Ale do tańca/muzyki. Dobrze jest odmienione. Ewentualnie powinno być "NA marsza" ale czy "do" nie jest także poprawne to w 100% pewniy nie jestem.
"Do marsza" czyli inaczej "do tańca". Tak samo jak np. w sredniej szkole na studniówce "do poloneza". Czaicie baze czy naprawde same 12 latki sie tu wypowiadają? Bo normalnie trace wiare w sadistic, głupota większosci tutaj wypowiadajacych sie wylewa sie wiadrami z monitora.