Czyli ponieważ są w mniejszości to można przyjąć że to mniej chrześcijańscy chrześcijanie od polskich chrześcijan?
3. Jak ci przeszkadza śpiewanie o Jezusie to wyp🤬alaj do Chin tam praktycznie nie ma religii, albo do Afganistanu tam będziesz się mógł w spokoju skupić na modlitwie do Allacha![]()
@Samudaripen_Porajmos
Brawo! Popisałeś się niesamowitymi umiejętnościami wklepania frazy w google, cała wioska musi być dumna ,że wykształciła kogoś tak niesamowitego.
Brakuje ci argumentów koleżko, chodziło mi raczej o sam fakt że wg. podanych przez ciebie danych chrześcijanie w Chinach to 250% wszystkich mieszkańców Polski. Dyskusja z wami nie ma najmniejszego sensu także dzięki i nie zawracajcie sobie głowy pisaniem gdyż na pewno nie odpiszę.
Mimo że jestem ochrzczony nie biorę udziału w życiu kościoła m.in. przez takich ludzi jak wy.
Polska jest krajem świeckim, także prędzej katolicy czyli Ty powinniście się zawijać.
A tak swoją drogą skoro tak ładnie wierzycie obchodzicie obrządki to na kiego c🤬ja wam spowiedź, zacznijcie od przestrzegania dekalogu zamiast rycia na pamięć pieśni na każdą okazję - czy pogrzeb czy ślub na jedno kopyto.
Ps. Szanuje prawie wszystkie wiary i pedalstwo tylko siedźcie sobie z tym poza zasięgiem osób nie związanych i nie wp🤬lajcie się w prawa normalnych obywateli. Jak dla was lepiej się modlić niż robić np. in vitro to na c🤬j wam opieka medyczna...
Ja p🤬le jaki ból dupy katoli Dawno takiego nie widziałem i za to piwo ziomeczku
Wiedzcie, że p🤬le was na równi z pedałami i akbarami ogłupione i otępiałe sk🤬ysyny